XSulje
Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes

Blogi

Maailman ympäristöpäivä & TrashFreeDay 2017

Julkaistu: 05.06.2017 10:27

#TrashFreeDay #WED2017

Tänään vietetään taas Maailman ympäristöpäivää ja päivän kunniaksi nyt kaikki verkkokaupan ostokset roskattomissa RePack-pakkauksissa.

Maailman ympäristöpäivää on vietetty 5. päivä kesäkuuta, aina vuodesta 1972 lähtien. Päivän tarkoituksena on erilaisten tempausten voimin lisätä ihmisten tietoisuutta ympäristöasioista ja vaikuttamisen mahdollisuuksista.

Tämän vuoden teemana on "Mene luontoon". Eli mars luontoon, oli kyse sitten takapihasta tai puistosta, järvestä tai tunturista. Teeman ajatuksena on herättää meitä huomaamaan luonnon kauneus ja miettimään paikkaa ja rooliamme sen keskellä. Ja tietenkin kannustaa toimiin luonnon suojelemiseksi.

Tänäkin vuonna vietämme maailman ympäristöpäivänä myös maailman roskatonta päivää yhdessä RePackin kanssa. RePack:hän on pantillinen, uudelleen käytettävä pakkaus, joka vähentää verkkokaupan toimituksissa syntyvää roskaa. Päivän kunniaksi lähetämme kaikki tänään 5.6.2017 tehdyt tilaukset automaattisesti ja  ilmaiseksi RePack-pakkauksissa, jos tilaukset vain suinkin pakkauksiin mahtuu. Vastaanotettuasi lähetyksen, palauta pakkaus lähimpään postilaatikkoon ja saat lahjakortin RePackia käyttäviin verkkokauppoihin (kuten vaikka meille). 

Repack on toki hieno palvelu myös kampanjan ulkopuolella ja muina päivinä voit valita sen lisäpalveluksi tilauksellesi 7,50e hintaan. Tämän hinnan saat sitten takaisin korkojen kera (palautus 10e), kun palautat pakkauksen RePackille. Itse palautus on veloitukseton.Lue lisää RePackista.