XSulje
Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes

Englantilainen Kenwood on valmistanut laadukkaita, turvallisia tuotteita ruoanvalmistukseen jo yli 60 vuoden ajan. Tuotantolaitoksilla on sekä ISO14001 ympäristösertifiointi, että OHSAS18001 Työterveys- ja työturvallisuusjohtamisen sertifiointi. Erityisen tunnettu Kenwood on yleiskoneistaan, jotka on valmistettu kestämään vuosikymmenien ajan. Kaikki kenwood-tuotteiden muoviosat, jotka ovat kosketuksissa elintarvikkeiden kanssa, ovat BPA-vapaita. Kenwood on lopettanut polykarbonaatin käytön vuoden 2013 alussa kaikissa uusien tuotteiden osissa, jotka ovat kosketuksissa elintarvikkeiden kanssa.

Kenwood testaa jokaisen muoviosan, joka on kosketuksissa elintarvikkeiden kanssa ennen tuotteiden markkinoille saattamista varmistaakseen, että erittyminen on hyväksyttävän tason alapuolella. Yhtään tuotetta ei myydä ennen kuin yhtään BPA:ta ei havaita. Nämä testit tehdään riippumattomien tutkimuslaboratorioiden toimesta. Nämä laboratoriot käyttävät tieteellisiä tutkimuslaitteita jotka havaitsevat huomattavasti lainsäädännön velvoittamien tasojen alapuolella olevat BPA määrät.

Kenwoodilla on käytössään laatustandardit, joissa elintarvikkeiden kanssa kosketuksissa olevia laitteiden osia tarkistetaan jatkuvasti. Nämä standardit sisältävät koko toimitusketjun, tehtaiden auditoinnin ja jatkuvan testauksen.