XSulje
Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes

Iloa, värejä, kuoseja, perinteitä ja skandinaavista designia, sulassa sovussa

House of Rymin hurmaava, väreillä ja kuoseilla leikittelevä tarina alkoi vuonna 2011, kun tunisialaiset Rym Tounsi ja Zied Yussef rakastuivat Ruotsiin. Matkusteltuaan ympäri maailman, he ihastuivat Skandinaaviseen designiin ja halusivat yhdistää sen perinteiseen tunisialaiseen käsityöperinteeseen Syntyi House of Rym.

Tuotteet on valmistettu Tunisiassa vanhan käsityöperinteen ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Tuotteissa yhdistyy kaunis ruotsalainen suunnittelu ja vanhat käsityöperinteet. Posliini on korkealaatuista ranskalaista posliinia, oliivipuu saadaan vastuullisesti tuotetuilta viljelmiltä ja puu hyödynnetään vasta kun se ei enää tuota hedelmää, tuotteissa käytetään ainoastaan luonnon väriaineita ja käytettävät pakkaukset on valmistettu kierrätysmateriaalista. Tuloksena leikkisä tuotesarja, jossa tuotteita saa yhdistellä juuri niinkuin huvittaa! Sekoita ja hulluttele väreillä ja kuoseilla tai tuo iloinen väripilkku vaaleaan skandinaaviseen värimaailmaan :)

Selaa valikoimia

Suosituimmat House of Rym tuotteemme