XSulje
Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes

Viimeinkin ympäristöystävällinen, luonnonmukainen vaihtoehto muovikelmulle.

Bee's Wrapin tarina lähti liikkeelle kysymyksestä:

"Miten voisin korvata muovituotteet ruoan säilytyksessä terveellisemmällä ja ympäristöystävällisemmällä vaihtoehdolla?"

Vermontilainen Sarah Kaeck tutki asiaa ja löysi jo osittain kadonneen kansanperinteen: imeyttämällä luomupuuvillaan mehiläisvahaa, jojoba-öljyä ja pihkaa saa valmistettua pestävän, uudelleenkäytettävän ja kompostoitavan vaihtoehdon muovikelmulle. Bee's Wrapejä on valmistettu vuodesta 2012 asti ja ne valmistetaan käsityönä Vermontissa yhdysvalloissa.

 

 

 

 

Luonnonmukaiset materiaalit

Bee's wrapit valmistetaan luomupuuvillasta, mehiläisvahasta, pihkasta ja vastuullisesti tuotetusta jojoba-öljystä. Käytettävät kankaat ja tuotteiden painojälki ovat GOTS (Global Organic Textile Standard) -sertifioituja ja mehiläisvaha tulee kestävän kehityksen periaatteilla hoidetuista mehiläispesistä. Myös pahvinen tuotepakkaus on täysin kierrätettävä ja muoviton. Kääre on elinkaarensa lopussa kompostoitavissa tai sitä voi käyttää luonnonmukaisena sytykkeenä.

 

Helppoja käyttää

Bee's wrapit ovat helppoja muovata: käytä käsiesi lämpöä pehmittääksesi liina ja kääri tiiviisti säilöttävän tuotteen ympärille. Viilentyessään kääre säilyttää muotonsa. Oikein käytettynä kääreiden käyttöikä on jopa vuosi. Kääret pestään viileällä vedellä, tarvittaessa hieman käsitiskiainetta käyttäen. Huom. Bee's wrap kääreet eivät kestä kuumuutta eivätkä sovellu lihan ja kalan säilyttämiseen.

 

Vastuullisuus

Sen lisäksi, että tuotteet valmistetaan luonnonmukaisista materiaaleista käsityönä, Bee'sWrap on Green America-sertifioitu yritys. Green America-sertifioinnissa yritykset sitoutuvat sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen ja ympäristön huomioimiseen kaikessa toiminnassa.Lue lisää Green America sertifioinnista.

Suosituimmat Bee's Wrapit