XSulje
Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes

Tietoa meistä

Ecosto on kauppa sinulle - paremman tulevaisuuden puolestapuhujalle

Elämä on täynnä tarpeita ja hankintoja, monet niistä nykyihmiselle lähes välttämättömiä. Voimme yhdessä vaikuttaa siihen kuinka paljon tekemämme tuotepäätökset kuormittavat ympäristöä ja tuotteita valmistavia ihmisiä. 

Olemme kyllästyneitä huonoihin tai piittaamattomasti valmistettuihin tuotteisiin, mutta aina voi tehdä parempia valintoja. Siksi päätimme tarjota sinulle vain parempia tuotteita. Kokemuksesta tiedämme, että tuotteilla on laskennalliseen käyttöikään ja tekniseen laatuun liittyviä eroja. Mutta on eroja myös siinä, miten, missä  ja minkälaisista materiaaleista käyttämäsi tuote on valmistettu. On kyse sitten puhdistusaineista, kosmetiikasta, keittiötarvikkeista, elintarvikkeista, rakennusmateriaaleista, kodintekniikasta, vapaa-ajanvälineistä tai lemmikkitarvikkeista. Kyse on siitä, minkälaisen kuormituksen ympäristölle tai omistajalleen laite tai tarvike tuottaa valmistuksen, kuljetuksen, käytön tai hävittämisen yhteydessä. Eivätkä nämä asiat ole merkityksettömiä.

Ymmärrämme että ongelmia ei voi poistaa, eikä maailmaa pelastaa päivässä mutta mielestämme askeleita kannattaa ottaa oikeaan suuntaan, joka päivä. Se johtaa parempaan lopputulokseen. 

Kerromme tuotemerkkien osalta, miksi juuri kyseinen tuotemerkki on valikoimissamme. Tuotteiden kestävyydestä ja ympäristörasitusta pienentävistä ominaisuuksista kerromme tuotteen yhteydessä näkyvien Ecosto-symbolien avulla.

Tutustu valikoimaamme ja anna palautetta. Kerro meille tuotteista, joiden tiedät kestävän lähemmänkin tarkastelun. Me tutustumme niihin ja saatat löytää ne valikoimastamme.

Ecosto on vastuullinen kodin-, vapaa-ajantuotteiden ja hyvinvoinnin verkkokauppa, toivotamme sinut tervetulleeksi ja otamme mielellämme vastaan kommentteja, tuote-ehdotuksia ja kuulemme, mitä ajatuksia verkkokauppamme ja konseptimme sinussa herättää. Tervetuloa tekemään parempia valintoja!