XSulje
Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes

Repack

1. RePack-toimitus

RePack on uudelleenkäytettävä postipakkaus, joka on uudenlainen ja ympäristöystävällinen toimitustapa ja pakkausvaihtoehto. Se on hyvä keino vähentää roskaa ja pienentää hiilijalanjälkeä. Kun valitset RePack-pakkauksen veloitamme sinulta 7,5 € lisämaksun, joka on pantti pakkauksesta. Kun palautat pakkauksen RePackille, saat sähköpostiisi 10 € arvoisen etusetelin, joka on voimassa kuusi (6) kuukautta sen antopäivästä ja saat sillä 10 euron alennukseen verkkokaupassamme tai jossakin toisessa Repackin kanssa yhteistyössä toimivassa kaupassa.
Pakkaus on helppo palauttaa tipauttamalla se lähimpään kirjelaatikkoon. Palautus on maksuton.

RePack-toimitus on valittavissa vain niille tuotteille, joille pakkauksen käyttö soveltuu koon ja käytettävyyden puolesta. Kaikki tuotteemme eivät mahdu pakkauksiin tai pakkaus ei tarjoa riittävää suojaa tuotteille kuljetuksen ajaksi.

2. RePackin käyttö tuotteiden palautus ja vaihto

Jos haluat palauttaa RePack-pakkauksessa tilaamasi tuotteen ja saada rahat takaisin myös pantista, palauta tuote RePack-pakkauksessa palautusohjeidemme mukaisesti ja hyvitämme sinulle silloin myös maksamasi pantin 7,5 €.

3. Henkilötietojen kerääminen ja käyttö, tietosuoja

Ecosto luovuttaa RePackille tilauksen käsittelyn ja laskutuksen kannalta välttämättömät tiedot. Asiakkaiden tiedot on tallennettu RePack-asiakasrekisteriin, jossa olevia tietoja käytetään tilauksen käsittelyyn ja seurantaan, etusetelin toimittamiseen sekä asiakassuhteen ylläpitämiseen ja hoitoon.

RePack käsittelee asiakkaan henkilötietoja Suomessa sovellettavien tietosuojaa koskevien lakien mukaisesti. RePack ei luovuta keräämiään henkilötietoja ulkopuolisille tahoille muuhun tarkoitukseen kuin tilauksen käsittelyä tai mahdollisia perintätoimia varten. RePack pidättää itsellään oikeuden luovuttaa asiakasta koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli asiakas on toiminut lain tai hyvän tavan vastaisesti.