XSulje
Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes

Uutuudet

Mielestä yrityksenä

Perustamisestaan lähtien, vuodesta 1899 Miele on ollut itsenäinen perheyritys, joka on sitoutunut omistajiinsa, työntekijöihinsä, asiakkaisiinsa, tavarantoimittajiinsa, ympäristöön ja yhteiskuntaan. Yritys valmistaa keittiöön, pyykinhoitoon ja lattianhoitoon tarkoitettuja kodinkoneita, ammattikäyttöön tarkoitettuja suurtalouslaitteita sekä laboratorio- ja sairaalakoneita (”Miele Professional”). Yrityksen strategisena visiona on kehittyä alan suosituimmaksi brändiksi kaikilla tärkeillä markkinoilla.

Miele tarjoaa asiakkailleen tuotteita, jotka määrittävät kestävyyden, suorituskyvyn, helppokäyttöisyyden, energiatehokkuuden, muotoilun ja huollon standardit. Yrityksen perustajat Carl Miele ja Reinhard Zinkann merkitsivät ensimmäisiin tuotteisiinsa sanat ”Immer besser” – yhä paremmin – mikä on siitä lähtien ollut Mielen toiminnan periaate.

Yritys keskittyy Miele-brändin asemointiin premium-segmentissä. Miele edustaa pitkäjänteistä ajattelua ja suunnittelua, arvojen ja tavoitteiden jatkuvuutta, hyviä suhteita asiakkaisiin ja tavarantoimittajiin sekä työntekijälähtöistä yritys- ja johtamiskulttuuria.

Miele-laatu

Jo yli 100 vuoden ajan Mieleen on voinut luottaa - laitteemme eivät jätä sinua pulaan. Ainoana valmistajana alallamme testaamme esimerkiksi pyykinpesukoneemme, kuivausrumpumme, astianpesukoneemme tai uunimme kestämään jopa 20 vuoden kotitalouskäytön. Kerran Miele, aina Miele. Mielen asiakkaat kaikkialla maailmassa ovat uskollisia merkille ja suosittelevat Mieleä myös muille. Lupaamme, että laitteidemme luotettavuudesta ja pitkästä käyttöiästä emme tingi tulevaisuudessakaan.

Miele-teknologia

Mielen tuotteitta saat parhaita tuloksia ja monipuolisia nautintoja minimaalisella energiankulutuksella. Huipputekniikka tuo keittiöön, pyykinhoitoon ja imurointiin innovatiivisia ominaisuuksia, jotka vain Miele tarjoaa. Tämän osoittavat Stiftung Warentestin ja muiden organisaatioiden myöntämät lukemattomat testivoitot eri puolilla maailmaa

Miele-käyttäjäystävällisyys

On laitteessa sitten perinteinen kierrettävä kytkin, erillinen hipaisupainike tai tarkka kosketusnäyttö kuten älypuhelimessa, Miele-kodinkoneiden käyttö on helppoa ja hauskaa. Ne tuovat esimerkiksi keittiöön ja pyykinhoitoon käteviä ja luotettavia automaattiohjelmia, joilla onnistuminen on taattu – yksityiskohdista tinkimättä.

Miele-muotoilu

Miele-brändin kodinkoneet ovat ainutlaatuisen puhtaine linjoineen ajattoman tyylikkäitä. Tarjoamme kalusteisiin asennettavia kodinkoneita poikkeuksellisen monipuolisessa valikoimassa tyylikkäitä muotoja ja värejä. Kukaan muu ei koordinoi kodinkoneiden muotoilua yhtä huolellisesti kuin me. Riippumatta kotisi kalusteiden tyypistä Miele-kodinkoneet sopivat tyyliisi varmasti

Miele-palvelu

Mielen asiakkaana saat ensiluokkaista palvelua: Saksassa asiakkaamme ovat valinneet nopean ja tehokkaan asiakaspalvelumme alan parhaaksi jo 17 kertaa. Teemme mielellämme kotikäyntejä, jos tarvitset Miele-kodinkoneisiisi liittyvää henkilökohtaista tuoteopastusta tai ammattimaista puhdistusta. Olemme aina tavoitettavissa. Tämä lupaus pitää!

Miele-brändi

Monissa maissa Miele on alansa halutuin tuotemerkki. Mielen asiakkaat asettavat korkeat vaatimukset kodinkoneiden suorituskyvylle ja ympäristöystävällisyydelle. Mielen ostaja osoittaa laatu- ja tyylitietoisuutta.