XSulje
Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes

Asiakaspalvelu

Nopea, luotettava ja asiantunteva asiakaspalvelu on meille erittäin tärkeä asia ja tästä syystä tarjoamme sinulle useita vaihtoehtoja yhteydenottoon.

Verkkokaupan kysymyksissä ja ongelmissa sekä tuotetiedusteluissa saat helpoiten apua sähköpostitse osoitteesta info@ecosto.fi. Pyrimme vastaamaan arkisin ja lauantai-päivän aikana lähetettyihin viesteihin saman päivän aikana. Lauantai-illan ja sunnuntain viesteihin vastaamme mahdollisimman nopeasti maanantaina. Mikäli asiasi koskee jo tehtyä tilausta, pyydämme liittämään viestiin asiakas- ja tilausnumeron.

Yhteyttä voit ottaa myös Facebookin kautta http://www.facebook.com/ecosto. Pyrimme vastaamaan samalla nopeudella kuin info-postin kautta.

Puhelimitse palvelemme arkisin 10-18 ja lauantaisin 10-15 välisinä aikoina. Puhelinnumeromme on 0207 280 776 ja puhelun hinta 8,21 snt/puhelu + 6,9 snt/min lankaverkosta tai 14,9 snt/min matkapuhelinverkosta soitettaessa. Asiantuntevat asiakaspalvelijamme auttavat mielellään kaikissa kysymyksissä.