XSulje

ILMAINEN TOIMITUS YLI 49 EURON TILAUKSILLE! (lue lisää)

Alensimme Postin ja Matkahuollon kotiintoimituksen hinnan 6,90 euroon Koronavirus-epidemian ajaksi. Lue lisää tiedotteestamme.

Lue tiedotteemme Koronavirus-epidemian aiheuttamista vaikutuksista verkkokaupan toimintaan.

Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes
Ladataan

Wilfa Svart Precision kahvinkeitin, WSP-2A

Irrotettavalla vesisäiliöllä ja vesipumpulla varustettu laadukas kahvinkeitin 5 vuoden takuulla. Alumiinirunko.

299,00 €
Saatavuus 2-4 vkoa
Näkyvä aika on arvio tuotteen toimitusajasta. Valittu toimitustapa voi vaikuttaa toimitusaikaan.
Ilmainen toimitus Nouto lähimmästä Postista 0,00 €
Ilmainen toimitus Nouto valitsemastasi Postin noutopisteestä 0,00 €
Ilmainen toimitus Nouto Postin pakettiautomaatista (SmartPOST) 0,00 €
Ilmainen toimitus Matkahuollon Lähellä-paketti 0,00 €
Ilmainen toimitus Matkahuollon Bussipaketti 0,00 €
Kotiinkuljetus 6,90 €
Kuvaus

Wilfa WSP-2A Svart Precision on kehitetty yhteistyössä maailmanmestaribarista Tim Wendelboen kanssa valmistamaan maailman parasta suodatinkahvia.

Irrotettavalla vesisäiliöllä saat aina raikasta, kylmää vettä suoraan hanasta. Vesisäiliöön on merkitty veden ja kahvin suhteen osoittava asteikko, jonka ansiosta kahvin annostelu on helppoa. Irrotettavaan suodattimeen voit mitata kahvin myös vaakaa käyttäen. Suodattimemessa on Flow Control eli virtauksensäädin, josta voit säätää uuttoajan optimaaliseksi suhteessa kahvin ja veden määrään. Näin saat aina täydellisen aromikasta kahvia, valmistit sitten täyden pannullisen tai pienemmän määrän kerralla.

Svart Precisionissa on laadukas italialainen vesipumppu, joka tyhjentää keittimen kokonaan vedestä jokaisen syklin jälkeen. Näin jokaisessa kahvinvalmistuksessa käytetään vain puhdasta ja raikasta vettä. Patentoitu lämmitysjärjestelmä takaa täydellisen valmistuslämpötilan ensimmäisestä pisarasta viimeiseen. . Lämpötila säilyy optimaalisena myös uuton aikana suodattimen tuplaseinien pitäessä lämpötilan vakaana. Omalla vastuksella varustettu lämpölevy pitää kahvin lämpimänä 40 minuuttia jonka jälkeen keitin sammuu automaattisesti.

WSP-2 Svart Precision kahvinkeittimessä on todella hiljainen käyttöääni.

European Coffee Brewing Centren hyväksyntä takaa että keitin täyttää korkea laatuvaatimukset mm. lämpötilan ja ajan suhteen. Paulig kahvi-instituutti suosittelee Wilfa Svart Precisionia.

  • Edistyksellinen, patentoitu lämmitysjärjestelmä takaa täydellisen valmistuslämpötilan ensimmäisestä pisarasta viimeiseen.
  • Ainutlaatuinen teknologia ja pumppu, joka tyhjentää keittimen kokonaan – laitteeseen ei jää seuraavaan valmistukseen vaikuttavaa vettä.
  • Irrotettava vesisäiliö – aina raikasta ja puhdasta vettä suoraan hanasta.
  • Säädettävä ”flow-control” eli virtauksensäätö – täydellisen aromikasta kahvia niin yhteen kuppiin kuin täyteen pannuun.
  • Irrotettava suodatin, johon on helppo mitata kahvi myös vaakaa käyttäen.
  • Kapasiteetti 1,25 litraa eli 12 kuppia kahvia.
  • ECBC:n hyväksyntä ja Paulig kahvi-instituutin suositus.
  • Lämpimänäpitotoiminto ja automaattinen sammutus 40 minuutin kuluttua
  • 1840 watin teho
  • 5 vuoden takuu

Wilfa on vuodesta 1948 toiminut norjalainen kodinkonevalmistaja, jonka pääfokuksena koko yli 60 vuotisen historian ajan on ollut pohjoismainen muotoilu, tuotteiden helppokäyttöisyys ja turvallisuus. Wilfan sydän sykkii kahville, terveelliselle ruoalle ja juomalle sekä puhtaammalle sisäilmalle.

Mikä tekee tästä paremman valinnan?
Kestävä valinta
Huippulaadukas tuote, joka pitkän käyttöikänsä ansiosta säästää myös ympäristöä, saa meiltä Kestävä valinta -symbolin
Asiakkaiden arviot

Ladataan arvioita

Tekniset tiedot
Takuu (kk)
60