XSulje

ILMAINEN TOIMITUS YLI 49 EURON TILAUKSILLE! (lue lisää)

Alensimme Postin ja Matkahuollon kotiintoimituksen hinnan 6,90 euroon Koronavirus-epidemian ajaksi. Lue lisää tiedotteestamme.

Lue tiedotteemme Koronavirus-epidemian aiheuttamista vaikutuksista verkkokaupan toimintaan.

Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes
Ladataan

WILFA HUE6B ILMANKOSTUTIN ULTRAÄÄNI, 6L VESISÄIL. 601202

3,0 Lue kaikki arviot

Tehokas ilmankostutin joko lämpimän tai kylmän höyryn avulla. Jopa125 neliön tilaan.

119,00 €
Saatavuus 2-4 vkoa
Näkyvä aika on arvio tuotteen toimitusajasta. Valittu toimitustapa voi vaikuttaa toimitusaikaan.
Ilmainen toimitus Nouto lähimmästä Postista 0,00 €
Ilmainen toimitus Nouto valitsemastasi Postin noutopisteestä 0,00 €
Ilmainen toimitus Matkahuollon Lähellä-paketti 0,00 €
Ilmainen toimitus Matkahuollon Bussipaketti 0,00 €
Kotiinkuljetus 6,90 €
Kuvaus

Ilmankostutin säätää huoneilman kosteustasoa. Digitaalinen näyttö näyttää kosteustason ja toiminnot helposti. Ionisointitoiminto: Tasoittaa ja raikastaa huoneilman.
Säädettävä kosteustaso - sisäänrakennettu hygrostaatti.
Kapasiteetti: kylmää höyryä 300 ml/h, lämmintä höyryä 400 ml/h.
Tilasuositus max 125 m2.
Suodatin - poistaa epäpuhtaudet ja kalkin vedestä.
Hälyttää vesisäiliön ollessa tyhjä.
Helppokäyttöinen kosketusnäyttö.
Mitat: 338 x 244 x 380 mm.
Väri musta.

Miksi ilmankostutin? 

Sopiva sisäilman kosteus on tärkeää sekä terveyden, viihtyvyyden että ympäristön kannalta. saa parketin narisemaaan ja puiset huonekalut halkeilemaan. Varsinkin lämmityskaudella kannattaa seurata sisäilman kosteustasapainoa. Oikea kosteustasapaino tekee hyvää terveydellesi sekä edesauttaa talvella helposti kuivuvan ihon ja kynsien hyvinvointia. Ilman kuivuus myös vaikuttaa siihen, miten koet lämpötilan. Kuiva sisäilma saa huoneilman tuntumaan kylmemmältä – on helpompaa ja energiatehokkaampaa nostaa ilmankosteutta sen sijaan, että lämmittää lisää.

Liian alhainen ilmankosteus kuivattaa ihoa ja limakalvoja ja tuntuu paitsi epämiellyttävältä, myös vaikeuttaa hengitysteiden limakalvojen toimintaa. Kuivat limakalvot ovat alttiimpia bakteerien ja virusten lisääntymiselle hengitysteissä. Kuiva ilma aiheuttaa helposti allergikoille hengitysvaikeuksia. Liian kuiva sisäilma vaikuttaa myös asumisviihtyvyyteen ja asunnon materiaaleihin: parketti kärsii, puiset huonekalut halkeilevat, tapetit irtoilevat, viherkasvit kärsivät ja pöly leijuu ilmassa. Suosittelemme käyttämään ilmankostutinta, jos huoneilman kosteus jää alle 35%.

Wilfa on vuodesta 1948 toiminut norjalainen kodinkonevalmistaja, jonka pääfokuksena koko yli 60 vuotisen historian ajan on ollut pohjoismainen muotoilu, tuotteiden helppokäyttöisyys ja turvallisuus. Wilfan sydän sykkii kahville, terveelliselle ruoalle ja juomalle sekä puhtaammalle sisäilmalle.

Mikä tekee tästä paremman valinnan?
Terveys ja hyvinvointi
Tämä tuote edistää terveyttäsi ja hyvinvointiasi
Asiakkaiden arviot

Ladataan arvioita