XSulje

ILMAINEN TOIMITUS YLI 49 EURON TILAUKSILLE! (lue lisää)

Alensimme Postin ja Matkahuollon kotiintoimituksen hinnan 6,90 euroon Koronavirus-epidemian ajaksi. Lue lisää tiedotteestamme.

Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes
Ladataan

Vifa Stockholm langaton kaiutin, Sunset red

Stockholm on Vifa-malliston kookkain kaiutin. Yli 80 vuoden ammattitaidon tuloksena on syntynyt langaton kaiutin, joka toistaa puhdasta ääntä

Vaihtoehdot
1 499,00 €
Saatavuus 4-10 arkpv
Näkyvä aika on arvio tuotteen toimitusajasta. Valittu toimitustapa voi vaikuttaa toimitusaikaan.
Ilmainen toimitus Nouto lähimmästä Postista 0,00 €
Ilmainen toimitus Nouto valitsemastasi Postin noutopisteestä 0,00 €
Ilmainen toimitus Matkahuollon Lähellä-paketti 0,00 €
Ilmainen toimitus Matkahuollon Bussipaketti 0,00 €
Kotiinkuljetus 9,90 €
Kuvaus

Stockholm perustuu klassisiin pohjoismaisiin suunnitteluperinteisiin: korkeaan laatuun, ajattomuuteen ja yksinkertaisuuteen. Yli 80 vuoden ammattitaidon tuloksena on syntynyt langaton kaiutin, joka toistaa puhdasta ääntä mistä tahansa äänilähteestä. Kompakti kotelo sulautuu huomaamattomasti ympäristöönsä jättäen sinulle vapauden sisustaa haluamallasi tavalla.Stockholm on äänen eleganssia.

Myös materiaalit noudattavat pohjoismaista tyyliä ja suunnittelua. Lämmin, karkea tekstiili ja sileä alumiinirunko muodostavat tyylikkään ja laadukkaan kokonaisuuden. 

Stockholm on Vifa-malliston kookkain kaiutin. Mitat ovat 110 x 22 x 10 cm ja paino 9,8 kiloa. Mukana kaukosäädin, toimintoja ja ääniasetuksia voi säätää myös älypuhelimeen ladattavalla sovelluksella. Kuusi väriä.

Mikä tekee tästä paremman valinnan?
Kestävä valinta
Huippulaadukas tuote, joka pitkän käyttöikänsä ansiosta säästää myös ympäristöä, saa meiltä Kestävä valinta -symbolin
Asiakkaiden arviot

Ladataan arvioita