XSulje

ILMAINEN TOIMITUS YLI 49 EURON TILAUKSILLE! (lue lisää)

Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes
Ladataan

Van Verre Marco Polo Bowl, clear

Kuplivainen lasikulho

Vaihtoehdot
6,00 €
11,50 € X
Saatavuus Heti toimitukseen
Tätä tuotetta on varastossa. Se lähetetään yleensä viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Valittu toimitustapa voi vaikuttaa toimitusaikaan.

Klarna
Kerää kaikki ostoksesi yhdelle laskulle osamaksulla.
Maksa osissa alkaen 9,00 €/kk (Lisätietoa)

Kuvaus

Van Verre kuplalasinen Marco Polo lasikulho, 8x10cm. Jälkiruoille, jäätelölle, tarjoiluun ja esillepanoon. 

Hollantilainen Van Verre on valmistuttanut nämä kauniit lasikulhot pienessä lasipuhaltamossa Kiinassa, missä myös pienimuotoinen valmistus on mahdollista. 

Hollantilainen Van Verre tarjoaa Fairtrade-periaatteella käsityönä valmistettuja tuotteita, jotka ylläpitävät alkuperäistä kädentaitoa, säilyttävät perintöä ja tukevat paikallista kulttuuria. Värikkäät tuotteet kantavat mukanaan valmistajansa tarinaa. Yrityksen toiminta perustuu oikeudenmukaisuuteen, vastuullisuuteen ja käsityöläisyyden kunnioittamiseen.

Mikä tekee tästä paremman valinnan?
Vastuullinen tuotanto
Tehtävämme on tietää kuka tuotteesi on valmistanut, missä olosuhteissa se on valmistettu ja mitä aineita valmistuksessa on käytetty. Jos tuotantoprosessi on täysin läpinäkyvä, tai tuotantoa valvoo jokin ulkopuolinen taho, tuote saa meiltä Vastuullinen tuotanto-symbolin
Kestävä valinta
Huippulaadukas tuote, joka pitkän käyttöikänsä ansiosta säästää myös ympäristöä, saa meiltä Kestävä valinta -symbolin
Asiakkaiden arviot

Ladataan arvioita