XSulje

ILMAINEN TOIMITUS YLI 49 EURON TILAUKSILLE! (lue lisää)

Alensimme Postin ja Matkahuollon kotiintoimituksen hinnan 6,90 euroon Koronavirus-epidemian ajaksi. Lue lisää tiedotteestamme.

Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes
Ladataan

TIVOLI AUDIO PAL+ BT HIGH GLOSS RED/WHITE

Pal+ on kannettava radio, jolle löytyy käyttöä vaikka missä eikä se ole moksiskaan pienistä roiskeista. FM RDS vastaanotin muistipaikoilla. Bluetooth

Vaihtoehdot
299,00 €
Saatavuus 4-10 arkpv
Näkyvä aika on arvio tuotteen toimitusajasta. Valittu toimitustapa voi vaikuttaa toimitusaikaan.
Ilmainen toimitus Nouto lähimmästä Postista 0,00 €
Ilmainen toimitus Nouto valitsemastasi Postin noutopisteestä 0,00 €
Ilmainen toimitus Nouto Postin pakettiautomaatista (SmartPOST) 0,00 €
Ilmainen toimitus Matkahuollon Lähellä-paketti 0,00 €
Ilmainen toimitus Matkahuollon Bussipaketti 0,00 €
Kotiinkuljetus 6,90 €
Kuvaus

PAL+ on moderni, sisäänrakennetulla Bluetooth-vastaanottimella varustettu FM RDS vastaanotin muistipaikkoineen ja kauko-ohjauksineen. PAL+ radiolla on mahdollista vastaanottaa myös DAB, DAB+ ja DMB -lähetyksiä niillä markkina-alueilla, joissa digitaalilähetykset ovat käytössä.

PAL-mallin tapaan PAL+ radion ladattavuus ja säänkestävä rakenne tekee siitä hienon matkakumppanin. PAL+ mallissa on myös herätyskellotoiminto kahdella erillisellä herätysajalla ja torkkutoiminnolla. Radiossa on selkeä taustavalaistu näyttö, viisi esiohjelmoitavaa muistipaikkaa ja äänensävyn säädöt. Laitetta ohjataan joko mukana seuraavalla kauko-ohjaimella tai radion päältä löytyvällä monitoimi-ohjaimella.

PAL-radion tapaan laitteessa on 3.5mm linjatulo iPodin tai muun linjatasoisen äänilaitteen kytkemiseksi, sekä stereofoninen kuulokelähtö, sekä nyt lisäksi myös sisäänrakennettu Bluetooth-vastaanotin, jonka avulla voit kuunnella musiikkia langattomasti vaikkapa puhelimesta tai tabletista.

PAL+: n ajaton ulkoasu ja monipuoliset ominaisuudet jäisivät merkityksettömiksi, mikäli radio ei toteuttaisi Tivoli Audion tavaramerkiksi käynyttä erinomaista äänenlaatua.

Mikä tekee tästä paremman valinnan?
Kestävä valinta
Huippulaadukas tuote, joka pitkän käyttöikänsä ansiosta säästää myös ympäristöä, saa meiltä Kestävä valinta -symbolin
Asiakkaiden arviot

Ladataan arvioita