XSulje

ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 EURON TILAUKSILLE! (lue lisää)

Postin ja matkahuollon pakettitoimitukset 5,90 € ja kontaktiton kotiintoimitus 9,90 €

BLACK FRIDAY JA VARASTON TYHJENNYS!

Koko varasto tyhjätään. Kaikki varastotuotteet -50% koodilla MUSTAPERJANTAI. Koodi voimassa marraskuun loppuun.

Huom. Uusia tuotteita ei varastontyhjennyksen aikana tilata, mikäli tilaat tuotteita yli varastosaldon, nämä perutaan tilaukseltanne automaattisesti.

Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes
Ladataan

TIVOLI AUDIO PAL BLUETOOTH HG BLACK/WHITE, PALBTGBLK

Pal on kannettava radio, jolle löytyy käyttöä vaikka missä eikä se ole moksiskaan pienistä roiskeista. Nyt siinä on myös bluetooth!

299,00 €
Saatavuus Heti toimitukseen
Tätä tuotetta on varastossa. Se lähetetään yleensä viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Valittu toimitustapa voi vaikuttaa toimitusaikaan.
Ilmainen toimitus Matkahuollon Lähellä-paketti 0,00 €
Ilmainen toimitus Matkahuollon Bussipaketti 0,00 €
Ilmainen toimitus Nouto Postin pakettiautomaatista (SmartPOST) 0,00 €
Ilmainen toimitus Nouto valitsemastasi Postin noutopisteestä 0,00 €
Ilmainen toimitus Nouto lähimmästä Postista 0,00 €
Kotiinkuljetus 9,90 €
Kuvaus

Tarina kertoo, että Tom Vesto halusi yhdistää Tivoli Audion Model Onen omaan harrastukseensa, purjevenilyyn. Niinpä hän ryhtyi suunnittelemaan samoilla Tivoli Audion tiukoilla laatukriteereillä radiota joka ei helposti reissussa rähjäänny. Lopputuloksena saatiin monessa vertailussa "täydelliseksi" kuvailtu kannettava radio. Tämä sympaattinen pieni esine sai nimekseen P.A.L.
Suunnittelussa lähdettiin Model One radion suorityskyvystä yhdistettynä akkutoimiseen roisketiiviiseen ja tukevaan koteloon. Kotelon osat päällystettiin kumilla, jotta laitteesta saa paremman otteen kosteanakin - laite on siten myös paremmin suojattu

Pal soi puhtaasti, selkeästi ja pieneksi radioksi lähes täydellisesti. Se ei resonoi suuremmallakaan äänenvoimakkuudella.

Tivoli Audio PAL BT -radiossa on herkän analogisen AM/FM-virittimen lisäksi langaton Bluetooth-toiminto. Kun radiosta ei tule mieleistäsi ohjelmaa, voit kuunnella lempimusiikkiasi Bluetooth-yhteensopivasta ohjelmalähteestä. Käännät vain valitsimen lisälaitteen kohdalle ja annat langattoman yhteyden avautua ohjelmalähteen ja radion välille. Kun laitepari on muodostunut, pääset nauttimaan suosikeistasi. Niin helppoa se on.

PAL-radiot ovat mullistaneet käsitykset kannettavien laitteiden äänenlaadusta eikä PAL BT tee poikkeusta. Langattoman Bluetooth-tekniikan edistyksellinen A2DP-profiili ja PAL BT -radion arvostettu äänensäätöpiiri takaavat uskomattoman hienon soinnin.

Koska Bluetooth-järjestelmä toimii langattomasti, sinun ei tarvitse etsiä sopivaa kytkentäjohtoa halutessasi kuunnella lisälaitetta PAL BT -radiosi kautta. Radiossa on kuitenkin varmuuden vuoksi perinteiset liitännät sekä kuulokkeita että erillistä soitinta varten, joten voit kytkeä siihen myös "vanhanaikaisia" laitteita kaapeleiden avulla.

Hyvä akku takaa laitteen käytettävyyden pitkällä matkalla. PAL BT -radion NiMH-akku latautuu täyteen kolmessa tunnissa, jonka jälkeen voit kuunnella hyvää ohjelmaa todella pitkään. Kestävän akun ansiosta aikasi ei kulu pistorasian etsimiseen.

Mikä tekee tästä paremman valinnan?
Kestävä valinta
Huippulaadukas tuote, joka pitkän käyttöikänsä ansiosta säästää myös ympäristöä, saa meiltä Kestävä valinta -symbolin
Asiakkaiden arviot

Ladataan arvioita