XSulje

ILMAINEN TOIMITUS YLI 49 EURON TILAUKSILLE! (lue lisää)

Alensimme Postin ja Matkahuollon kotiintoimituksen hinnan 6,90 euroon Koronavirus-epidemian ajaksi. Lue lisää tiedotteestamme.

Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes
Ladataan

TIVOLI AUDIO MODEL ONE BLACK/ SILVER BT RADIO, M1BTSLB

Model One pöytäradio on pieni, yksinkertainen, helppokäyttöinen, kaunis, laadukas ja ajaton. Ja nyt Bluetooth-tuella varustettu!

Vaihtoehdot
239,00 €
Saatavuus 4-10 arkpv
Näkyvä aika on arvio tuotteen toimitusajasta. Valittu toimitustapa voi vaikuttaa toimitusaikaan.
Ilmainen toimitus Nouto lähimmästä Postista 0,00 €
Ilmainen toimitus Nouto valitsemastasi Postin noutopisteestä 0,00 €
Ilmainen toimitus Nouto Postin pakettiautomaatista (SmartPOST) 0,00 €
Ilmainen toimitus Matkahuollon Lähellä-paketti 0,00 €
Ilmainen toimitus Matkahuollon Bussipaketti 0,00 €
Kotiinkuljetus 6,90 €
Kuvaus

Model Onessa kiteytyy parhaiten Tivoli Audion syvin olemus. Model One pöytäradio on pieni, yksinkertainen, helppokäyttöinen, kaunis, laadukas ja ajaton. Monen mielestä Model Onen ulkoasu henkii eilistä. Sen puisen kuorean sisällä on kuitenkin ihan viimeisintä huipputeknologiaa.

Lisäksi tässä Model One BT mallissa on sisäänrakennettu bluetooth-vastaanotin, jonka ansiosta voit kuunnella puhelimeesi, tablettiisi tai kannettavaan tietokoneeseesi tallennettua musiikkia langattomasti vaikka sohvalta käsin!

Kaiuttimen ja vahvistinosan huolellinen yhteensovittaminen ja loppuun saakka mietitty akustinen toteutus on ollut koko laitteen suunnittelun lähtökohta. Juuri tässä kohtaa Tivoli Audion tuotteet erottuvat kilpailijoista edukseen - juuri tämä tekee Model Onesta poikkeuksellisen.

Model One on paitsi tietenkin radio myös laadukas aktiivinen kaiutin. Siihen voit kytkeä vaikkapa tietokoneen tai MP3 soittimen. 12 V liitäntä mahdollistaa myös mobiilikäytön. Model One voidaan kytkeä myös perinteiseen antenniverkkoon.

Tivoli Audion Model One on todellinen Klassikko!

Mikä tekee tästä paremman valinnan?
Kestävä valinta
Huippulaadukas tuote, joka pitkän käyttöikänsä ansiosta säästää myös ympäristöä, saa meiltä Kestävä valinta -symbolin
Asiakkaiden arviot

Ladataan arvioita