XSulje

ILMAINEN TOIMITUS YLI 49 EURON TILAUKSILLE! (lue lisää)

Huom! Postin toimitustavat ovat lakon ajan pois käytöstä. Matkahuollon kautta toimitukset ilmaiseksi lakon aikana.

Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes
Ladataan

TIVOLI AUDIO ART CUBE, PÄHKINÄ

Voit käyttää Tivoli Audio CUBE-kaiutinta yksin, stereoparina tai osana monihuonejärjestelmää. Upea lisä sekä kodin sisustukseen että äänentoistojärjes

209,00 €
Saatavuus 4-10 arkpv
Näkyvä aika on arvio tuotteen toimitusajasta. Valittu toimitustapa voi vaikuttaa toimitusaikaan.
Ilmainen toimitus Matkahuollon Lähellä-paketti 0,00 €
Ilmainen toimitus Matkahuollon Bussipaketti 0,00 €
Ilmainen toimitus info@ecosto.fi

Ilmoitamme sähköpostitse/tekstiviestillä kun tilauksesi on noudettavissa.

">Nouto Seinäjoen varastosta 0,00 €
Kuvaus

Langattomassa CUBE-kaiuttimessa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla tyyli ja äänenlaatu, joten se on upea lisä sekä kodin sisustukseen että äänentoistojärjestelmään. Voit vaivattomasti striimata suosikkejasi parhaista musiikkipalveluista millä tahansa iOS- tai Android-laitteella. Voit käyttää ORB-kaiutinta yksin, stereoparina tai osana monihuonejärjestelmää.Viimeistele kotisi sisustus upealla äänentoistojärjestelmällä!Tivoli Audio huonekalumainen puukotelo ja laadukas Gabriel®-etukangas viimeistelevät kaiuttimiesi upean ilmeen.

Puhdaslinjainen, tyylikäs ja pieni CUBE on huippuluokan kaiutin. Gabriel®-etukangas ja Tivoli Audio upea puukotelo nostavat myös kotisi sisustuksen uudelle tasolle.

CUBE-kaiuttimessa on täyteläinen ääni ja monipuoliset ominaisuudet. Uuden tekniikan ansiosta yhdistät kaiuttimet esimerkiksi stereopareina tai muina sopivina yhdistelminä ART by Tivoli Audio -kokonaisuuteen.

Asentaminen on yksinkertaista. CUBE on valmis yhdistettäväksi Bluetooth®-järjestelmään suoraan paketista. Voit lisäksi ladata itsellesi Tivoli Audio Wireless App -sovelluksen, jolla hallitset vaivattomasti koko langatonta äänentoistojärjestelmääsi.

Tuntuuko yksi kaiutin liian vähältä? Sovelluksen toiminnoilla luot uuden stereoparin tai valjastat kaikki kotisi kaiuttimet toistamaan haluamaasi ohjelmaa.

Yksinkertaiset säätimet: CUBE-kaiuttimessa on äänenvoimakkuussäädin sekä valitsimet ohjelmalähteelle ja laiteasetelmalle. Lisäksi voit käynnistää ja keskeyttää musiikintoiston koskettamalla kaiuttimen päällä olevaa logoa.

Musiikkia mihin vain: Voit siirtää langattoman CUBE-kaiuttimen aina sopivimpaan paikkaan. Hankittuasi ladattavan litiumakun nautit musiikista tunnista toiseen missä tahansa.

OMINAISUUDET

Wi-Fi, Bluetooth-suoratoisto, Lisälaitetulo, Stereo

MYYNTIPAKKAUKSEN SISÄLTÖ

  • Cube-kaiutin
  • virtalähde
  • Pikakäyttöohje
  • Kumitassut

PAINO

1,5 kg.(3.0 lb)

MITAT

11 x 11 x 11,7 cm. (hxwxd) /4.2" x 4.2" x 4.3" in. (hxwxd) 

Mikä tekee tästä paremman valinnan?
Kestävä valinta
Huippulaadukas tuote, joka pitkän käyttöikänsä ansiosta säästää myös ympäristöä, saa meiltä Kestävä valinta -symbolin
Asiakkaiden arviot

Ladataan arvioita