XSulje

ILMAINEN TOIMITUS YLI 49 EURON TILAUKSILLE! (lue lisää)

Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes
Ladataan

Thinksound rain3 in-ear kuulokkeet

Laadukkaat puukoteloiset nappikuulokkeet kevyellä basson ja diskantin korostuksella. Kevlar-vahvistettu kaapeli, joka ei sisällä pvc:tä.

69,00 €
89,00 € X
Saatavuus Heti toimitukseen
Tätä tuotetta on varastossa. Se lähetetään yleensä viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Valittu toimitustapa voi vaikuttaa toimitusaikaan.
Ilmainen toimitus DB Schenker Noutopistepaketti 0,00 €
Ilmainen toimitus Nouto lähimmästä Postista 0,00 €
Ilmainen toimitus Nouto valitsemastasi Postin noutopisteestä 0,00 €
Ilmainen toimitus Nouto Postin pakettiautomaatista (SmartPOST) 0,00 €
Kotiinkuljetus 7,50 €
Ilmainen toimitus Nouto Seinäjoen varastosta 0,00 €

Klarna
Kerää kaikki ostoksesi yhdelle laskulle osamaksulla.
Maksa osissa alkaen 9,00 €/kk (Lisätietoa)

Kuvaus

Thinksound rain3 on valmistajan rain-sarjan uusin kuuloke. Kuuloke on suunniteltu sinulle, joka haluat nauttia musiikista, mutta jolle se äärimmäinen autenttisuus ei ole tärkein asia. Eli kuulokkeiden soundissa on pieni, miellyttävä basson ja diskantin korostus, joka saa myös ei-täydellisesti tuotetun musiikin kuulostamaan hyvältä. Tärkein asia thinksoundin kuulokkeissa on tietysti ääni, joka on hintaluokassaan kohdallaan, mutta lisäksi puukotelonsa ja viimeistelynsä ansiosta nämä kuulokkeet ovat oikeasti myös ajattoman kauniit ja tyylikkäät. Lisäksi kuulokkeet eristävät ympäristön ääntä monia muita kuulokkeita paremmin.

Mukana pakkauksessa on neljät erikokoiset silikonityynyt, johtoklipsi sekä kierrätetystä puuvillasta valmistettu pussukka.

Amerikkalainen Thinksound valmistaa laadukkaita, erinomaisella äänenlaadulla varustettuja kuulokkeita ympäristöystävällisemmistä materiaaleista. Thinksound kuulokkeissa on käytetty älykkäitä materiaaleja ilman tarpeetonta tuhlausta ja ne tuottavat hiottua äänenlaatua.

Mikä tekee tästä paremman valinnan?
Käytettävät aineet
Mikäli tuote on valmistettu luonnonmateriaaleista, tai se on täysin kierrätettävä, annamme sille Käytettävät aineet-symbolin
Vastuullinen tuotanto
Tehtävämme on tietää kuka tuotteesi on valmistanut, missä olosuhteissa se on valmistettu ja mitä aineita valmistuksessa on käytetty. Jos tuotantoprosessi on täysin läpinäkyvä, tai tuotantoa valvoo jokin ulkopuolinen taho, tuote saa meiltä Vastuullinen tuotanto-symbolin
Asiakkaiden arviot

Ladataan arvioita

Tekniset tiedot
Taajuusvaste
18 Hz - 20 kHz
Liitin
3,5mm
Kaapelin pituus
1,2m
Takuu (kk)
12
Impedanssi
16