XSulje

ILMAINEN TOIMITUS YLI 49 EURON TILAUKSILLE! (lue lisää)

Alensimme Postin ja Matkahuollon kotiintoimituksen hinnan 6,90 euroon Koronavirus-epidemian ajaksi. Lue lisää tiedotteestamme.

Lue tiedotteemme Koronavirus-epidemian aiheuttamista vaikutuksista verkkokaupan toimintaan.

Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes
Ladataan

THE ORGANIC COMPANY MINI TEA TOWEL KEITTIÖPYYHE, 53X43CM, HARMAA

The Organic Companyn kalanruotokuosinen pieni keittiöpyyhe / servetti 100% luomupuuvillaa. Pyyhkeen koko on 53×43cm.

  • Valmistettu luomupuuvillasta
  • GOTS-sertifioitu tuote
Vaihtoehdot
8,50 €
Saatavuus 1-2 vkoa
Näkyvä aika on arvio tuotteen toimitusajasta. Valittu toimitustapa voi vaikuttaa toimitusaikaan.
Kuvaus

The Organic Companyn kalanruotokuosinen pieni keittiöpyyhe / servetti 100% luomupuuvillaa. Pyyhkeen koko on 53×43cm. Tuotetta voi käyttää joko pienikokoisena keittöpyyhkeenä tai kangasservettinä. Yhdistämällä suuren keittiöpyyhe / essun ja keittiöpyyhkeen kanssa saadaan harmooninen ilme keittiöön.

The Organic Company on tanskalainen yritys, joka on erikoistunut luomupuuvillasta valmistettuihin kodintekstiileihin. Tuotteiden toiminallisuutta on mietitty raikkaalla ja uudenlaisella tavalla. Tuontannolla on Global Organic Textile Standard (GOTS) ja Soil Association Organic -sertifikaatit. Tuotteet valmistetaan pääosin Pohjois-Intiassa valvotuissa olosuhteissa.

Tanskalainen The Organic Company suunnittelee kaunista ja käytännöllistä designia suurella sydämellä ja haluaa luoda kauneutta arkeen. Suunnittelun ytimessä on aina tuotteiden toiminnallisuus ja monikäyttöisyys sekä kaunis design. Materiaalina on aina GOTS-sertifioitua luomupuuvilla ja valmistus tapahtuu eettisesti Pohjois-Intiassa vain sertifioiduissa tehtaissa. GOTS-sertifikaatti kattaa koko tuotantoketjun puuvillan viljelystä, tuotannosta, tuotteen materiaaleista, tuotannosta aina pakkaukseen ja yrityksen koko toimintaan saakka.  

Mikä tekee tästä paremman valinnan?
Käytettävät aineet
Valmistettu GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta
Vastuullinen tuotanto
Valmistettu eettisesti ja reilusti Pohjois-Intiassa.
Kestävä valinta
Reilu, eettinen ja huomattavasti tavallisia puuvillatuotteita ympäristöystävällisempi tuote.
Asiakkaiden arviot

Ladataan arvioita