XSulje

ILMAINEN TOIMITUS YLI 49 EURON TILAUKSILLE! (lue lisää)

Huom! Postin 11.11 alkaneen lakon vuoksi, emme voi taata postin pakettien ajantasaista toimitusta. Matkahuollon toimitukset kulkevat normaalisti.

Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes
Ladataan

Smeg KLF03BLEU vedenkeitin, musta

4,0 Lue kaikki arviot

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu laadukas ja tyylikäs vedenkeitin, tilavuus 1,7 litraa

Vaihtoehdot
145,00 €
Saatavuus Heti toimitukseen
Tätä tuotetta on varastossa. Se lähetetään yleensä viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Valittu toimitustapa voi vaikuttaa toimitusaikaan.
Ilmainen toimitus Nouto lähimmästä Postista 0,00 €
Ilmainen toimitus Nouto valitsemastasi Postin noutopisteestä 0,00 €
Ilmainen toimitus Nouto Postin pakettiautomaatista (SmartPOST) 0,00 €
Ilmainen toimitus Matkahuollon Lähellä-paketti 0,00 €
Ilmainen toimitus Matkahuollon Bussipaketti 0,00 €
Kotiinkuljetus 7,50 €
Ilmainen toimitus info@ecosto.fi

Ilmoitamme sähköpostitse/tekstiviestillä kun tilauksesi on noudettavissa.

">Nouto Seinäjoen varastosta 0,00 €
Kuvaus

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu laadukas ja tyylikäs vedenkeitin, tilavuus 1,7 litraa

Smegin 50-luvun retrovalikoimasta löydät houkuttelevat värit ja kaarevat linjat huippuluokan teknologialla varustettuna. Sekoituksellaan tyylikkyyttä ja toiminnallisuutta ovat ne täydellisiä esimerkkejä maailmankuulusta "Made in Italy" – suunnittelulaadusta.

Värien kirkkaus ja retrotyyli on tyylikkäiden tuotteiden ominaispiirre – kodinkoneet ovat myös sisustuselementtejä! Smegin tuotteet erottuvat muista muotoilunsa, yksityiskohtiensa, ergonomiansa ja toiminnallisuutensa ansiosta, lisäksi niiden parhaat materiaalit varmistavat pitkän käyttöiän.

Energiatehokkuus, helppokäyttöisyys, luotettavuus ja turvallisuus ovat olennainen osa Smeg-tuotteiden profiilia. Runko ruostumatonta terästä

  • Teho 2400 W
  • Tilavuus 1,7 litraa
  • Auto-off
  • 360° jalusta
  • Virtajohdon säilytystila
  • Irrotettava kalkinsuodatin
  • Selkeä vedentason näyttö

Italialainen Smeg valmistaa laadukkaita, värikkäitä  ja nostalgisia kodinkoneita. Yrityksen tuotantolaitokset ovat kaikki ISO14001 ympäristösertifioituja ja niillä on myös työturvallisuussertifiointi. Smeg kiinnittää tuotannossaan erityistä huomiota kierrätettävien materiaalien, kuten teräksen, lasin, alumiinin ja messingin käyttöön. Myös tuotepakkaukset ovat kierrätettäviä.

Mikä tekee tästä paremman valinnan?
Vastuullinen tuotanto
Tehtävämme on tietää kuka tuotteesi on valmistanut, missä olosuhteissa se on valmistettu ja mitä aineita valmistuksessa on käytetty. Jos tuotantoprosessi on täysin läpinäkyvä, tai tuotantoa valvoo jokin ulkopuolinen taho, tuote saa meiltä Vastuullinen tuotanto-symbolin
Asiakkaiden arviot

Ladataan arvioita