XSulje

ILMAINEN TOIMITUS YLI 49 EURON TILAUKSILLE! (lue lisää)

Alensimme Postin ja Matkahuollon kotiintoimituksen hinnan 6,90 euroon Koronavirus-epidemian ajaksi. Lue lisää tiedotteestamme.

Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes
Ladataan

RUG SOLID PLASTIC RUG - 75 X 200 CM, WHITE/CHOCO 30349

Tanskalainen Rug Solid laadukas, kierrätetystä muovista käsinkudottu matto.

Vaihtoehdot
89,00 €
110,00 € X
Saatavuus Heti toimitukseen
Tätä tuotetta on varastossa. Se lähetetään yleensä viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Valittu toimitustapa voi vaikuttaa toimitusaikaan.
Ilmainen toimitus Nouto lähimmästä Postista 0,00 €
Ilmainen toimitus Nouto valitsemastasi Postin noutopisteestä 0,00 €
Ilmainen toimitus Matkahuollon Lähellä-paketti 0,00 €
Ilmainen toimitus Matkahuollon Bussipaketti 0,00 €
Kotiinkuljetus 6,90 €
Kuvaus

Tyylikäs kierrätetystä muovista valmistettu matto. Huolimatta modernista ulkoasusta, Rug Solidin muovimatto on käsinkudottu. Tämä edellyttää ainutlaatuisia taitoja, koska muovikuidut ovat pehmeitä ja liukkaita ja siten kudonnan aikana vaikeammin käsiteltäviä kuin perinteiset materiaalit. Se on työlästä, mutta valmiin tuotteen laatu tekee siitä vaivan arvoista. 

Ensi silmäyksellä matto näyttää perinteiseltä puuvillamatolta mutta sillä on kaikki muovin edut. Et todennäköisesti löydä toista yhtä kestävää ja käytännöllistä mattoa kuin Rug Solidin muovimatto. Voit käyttää sitä uudelleen ja uudelleen vuosien ajan sisällä ja ulkona, vaikkapa terassilla, kylpyhuoneessa ja eteisessä. 

Materiaali: Kierrätetty muovi (PET) ja polyester-lanka.

Huomioithan, että muovimatto on kuljetettu rullalla ja se ei heti avattua ole täysin suora. Se suoristuu huoneenlämmössä noin vuorokaudessa. Käsintehdyn maton reunat eivät koskaan ole aivan suorat. 

Koska matto on käsinkudottu, koko voi vaihdella 3-5%. Jotkut lattiamateriaalit saattavat olla erityisen herkkiä ja helposti vahingoittuvia. Mikäli epäilet että lattia saattaa värjäytyä, suosittelemme käyttämään maton alla alustaa joka estää värjäytymisen. Suora altistuminen auringonvalolle saattaa muuttaa maton sävyä ajan kuluessa.

Puhdistus: Matto voidaan puhdistaa imuroimalla ja tamppaamalla.  Voit myös huuhdella mattoa vesihanan alla tai letkulla tahrojen poistamiseksi. Venytä matto oikeaan muotoonsa sen ollessa märkä. 

Valmistusmaa: Intia

Tanskalaisen Rug Solidin valikoimiin kuuluvat nahka-, puuvilla-, kumi- ja muovimatot useissa väreissä. Kaikki tuotteet suunnitellaan Tanskassa ja valmistetaan käsityönä Intiassa, minne Rug Solid on rakentanut pitkäjänteisesti pienten valmistajien verkoston. Tuotannon vastuullisuus ja tuotteiden laatu ovat kunnia-asia Rug Solidille. Matot valmistetaan täysin ylijäämämateriaaleista, joita saadaan pääosin muotiteollisuuden ylijäämäkankaista ja -nahasta, kierrätetystä muovista sekä käytettyjen polkupyörien sisäkumista. Näistä materiaaleista Rug Solid valitsee tarkasti parhaat palat varmistaen näin tuotteiden korkean laadun. Käsityönä valmistetut matot ovat aina myös uniikkituotteita!

Mikä tekee tästä paremman valinnan?
Kierrätettävyys
Ei enää tarpeetonta jätettä. Tämän symbolin ansainneet tuotteet voit kierrättää 100%:sesti, tai ne on valmistettu kierrätetystä materiaalista
Käytettävät aineet
Mikäli tuote on valmistettu luonnonmateriaaleista, tai se on täysin kierrätettävä, annamme sille Käytettävät aineet-symbolin
Kestävä valinta
Huippulaadukas tuote, joka pitkän käyttöikänsä ansiosta säästää myös ympäristöä, saa meiltä Kestävä valinta -symbolin
Asiakkaiden arviot

Ladataan arvioita