XSulje

ILMAINEN TOIMITUS YLI 49 EURON TILAUKSILLE! (lue lisää)

Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes
Ladataan

Rug Solid Puuvillamatto 60 X 90 Cm, Black 20101

Tanskalaisen Rug Solidin laadukas, muotiteollisuuden ylijäämäpuuvillasta käsinkudottu matto, koko 60x90cm. Useita värivaihtoehtoja, myös raidallisia.

Vaihtoehdot
30,00 €
Saatavuus Heti toimitukseen
Tätä tuotetta on varastossa. Se lähetetään yleensä viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Valittu toimitustapa voi vaikuttaa toimitusaikaan.

Klarna
Kerää kaikki ostoksesi yhdelle laskulle osamaksulla.
Maksa osissa alkaen 9,00 €/kk (Lisätietoa)

Kuvaus

Käsinkudottu puuvillamatto. Rug Solid valmistaa matot muotiteollisuuden ylijäämämateriaaleista, tässä tapauksessa tuotannon ylijäämäpaloista. Perinteinen tapa valmistaa mattoja uudesta materiaalista olisi luonnollisesti nopeampi ja hieman halvempikin. Siten koko Rug Solidin tapa toimia - ylijäämäpalojen valinta, lajittelu ja hyödyntäminen voitaisiin jättää tekemättä. Koska normaalissa tuotannossa ei ole juurikaan kierrätyksen ajatusta, Rug Solidin mielestä kannattaa hieman nähdä vaivaa. Siten myös jokainen matto on uniikki kappale. Jos sinulla on tarkat silmät, hieman onnea ja paljon kärsivällisyyttä, saatat jopa erottaa matosta jonkin tutun kuvion tai yksityiskohdan tietystä vaatemallistosta.  

Materiaali: Muotiteollisuuden ylijäämäpuuvilla. Kuvan värimalli on suuntaa-antava, sillä jokainen matto on uniikki. 

Koska matto on käsinkudottu, koko voi vaihdella 3-5%. Jotkut lattiamateriaalit saattavat olla erityisen herkkiä ja helposti vahingoittuvia. Mikäli epäilet että lattia saattaa värjäytyä, suosittelemme käyttämään maton alla alustaa joka estää värjäytymisen. Suora altistuminen auringonvalolle saattaa muuttaa maton sävyä ajan kuluessa.

Puhdistus: Matto voidaan puhdistaa imuroimalla, harjaamalla ja tamppaamalla. Se voidaan tarvittaessa myös pestä 30 asteessa. Venytä matto pesun jälkeen opikeaan muotoonsa ja anna sen kuivua tasaisella pinnalla.

Tanskalaisen Rug Solidin valikoimiin kuuluvat nahka-, puuvilla-, kumi- ja muovimatot useissa väreissä. Kaikki tuotteet suunnitellaan Tanskassa ja valmistetaan käsityönä Intiassa, minne Rug Solid on rakentanut pitkäjänteisesti pienten valmistajien verkoston. Tuotannon vastuullisuus ja tuotteiden laatu ovat kunnia-asia Rug Solidille. Matot valmistetaan täysin ylijäämämateriaaleista, joita saadaan pääosin muotiteollisuuden ylijäämäkankaista ja -nahasta, kierrätetystä muovista sekä käytettyjen polkupyörien sisäkumista. Näistä materiaaleista Rug Solid valitsee tarkasti parhaat palat varmistaen näin tuotteiden korkean laadun. Käsityönä valmistetut matot ovat aina myös uniikkituotteita!

Mikä tekee tästä paremman valinnan?
Käytettävät aineet
Mikäli tuote on valmistettu luonnonmateriaaleista, tai se on täysin kierrätettävä, annamme sille Käytettävät aineet-symbolin
Kierrätettävyys
Ei enää tarpeetonta jätettä. Tämän symbolin ansainneet tuotteet voit kierrättää 100%:sesti, tai ne on valmistettu kierrätetystä materiaalista
Kestävä valinta
Huippulaadukas tuote, joka pitkän käyttöikänsä ansiosta säästää myös ympäristöä, saa meiltä Kestävä valinta -symbolin
Asiakkaiden arviot

Ladataan arvioita

Tekniset tiedot
Valmistusmaa
Intia