XSulje

ILMAINEN TOIMITUS YLI 49 EURON TILAUKSILLE! (lue lisää)

Alensimme Postin ja Matkahuollon kotiintoimituksen hinnan 6,90 euroon Koronavirus-epidemian ajaksi. Lue lisää tiedotteestamme.

Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes
Ladataan

RUG SOLID PUUVILLAMATTO HAPSUILLA 140 X 200 CM, BLUE MIX 20721

Tanskalainen Rug Solid laadukas, muotiteollisuuden ylijäämäpuuvillasta käsinkudottu matto. Useita värejä!

Vaihtoehdot
79,00 €
95,00 € X
Saatavuus Heti toimitukseen
Tätä tuotetta on varastossa. Se lähetetään yleensä viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Valittu toimitustapa voi vaikuttaa toimitusaikaan.
Ilmainen toimitus Nouto lähimmästä Postista 0,00 €
Ilmainen toimitus Nouto valitsemastasi Postin noutopisteestä 0,00 €
Ilmainen toimitus Matkahuollon Lähellä-paketti 0,00 €
Ilmainen toimitus Matkahuollon Bussipaketti 0,00 €
Kotiinkuljetus 6,90 €
Kuvaus

Tanskalainen Rug Solid laadukas, muotiteollisuuden ylijäämäpuuvillasta käsinkudottu matto. Useita värejä! Rug Solid valmistaa matot muotiteollisuuden ylijäämämateriaaleista, tässä tapauksessa tuotannon ylijäämäpaloista. Perinteinen tapa valmistaa mattoja uudesta materiaalista olisi luonnollisesti nopeampi ja hieman halvempikin. Siten koko Rug Solidin tapa toimia - ylijäämäpalojen valinta, lajittelu ja hyödyntäminen voitaisiin jättää tekemättä. Koska normaalissa tuotannossa ei ole juurikaan kierrätyksen ajatusta, Rug Solidin mielestä kannattaa hieman nähdä vaivaa. Siten myös jokainen matto on uniikki kappale. Jos sinulla on tarkat silmät, hieman onnea ja paljon kärsivällisyyttä, saatat jopa erottaa matosta jonkin tutun kuvion tai yksityiskohdan tietystä vaatemallistosta.  

Materiaali: Muotiteollisuuden ylijäämäpuuvilla. Kuvan värimalli on suuntaa-antava, sillä jokainen matto on uniikki. 

Koska matto on käsinkudottu, koko voi vaihdella 3-5%. Jotkut lattiamateriaalit saattavat olla erityisen herkkiä ja helposti vahingoittuvia. Mikäli epäilet että lattia saattaa värjäytyä, suosittelemme käyttämään maton alla alustaa joka estää värjäytymisen. Suora altistuminen auringonvalolle saattaa muuttaa maton sävyä ajan kuluessa.

Puhdistus: Matto voidaan puhdistaa imuroimalla, harjaamalla ja tamppaamalla. Se voidaan tarvittaessa myös pestä 30 asteessa. Venytä matto pesun jälkeen opikeaan muotoonsa ja anna sen kuivua tasaisella pinnalla

Valmistusmaa: Intia

Tanskalaisen Rug Solidin valikoimiin kuuluvat nahka-, puuvilla-, kumi- ja muovimatot useissa väreissä. Kaikki tuotteet suunnitellaan Tanskassa ja valmistetaan käsityönä Intiassa, minne Rug Solid on rakentanut pitkäjänteisesti pienten valmistajien verkoston. Tuotannon vastuullisuus ja tuotteiden laatu ovat kunnia-asia Rug Solidille. Matot valmistetaan täysin ylijäämämateriaaleista, joita saadaan pääosin muotiteollisuuden ylijäämäkankaista ja -nahasta, kierrätetystä muovista sekä käytettyjen polkupyörien sisäkumista. Näistä materiaaleista Rug Solid valitsee tarkasti parhaat palat varmistaen näin tuotteiden korkean laadun. Käsityönä valmistetut matot ovat aina myös uniikkituotteita!

Mikä tekee tästä paremman valinnan?
Käytettävät aineet
Mikäli tuote on valmistettu luonnonmateriaaleista, tai se on täysin kierrätettävä, annamme sille Käytettävät aineet-symbolin
Kestävä valinta
Huippulaadukas tuote, joka pitkän käyttöikänsä ansiosta säästää myös ympäristöä, saa meiltä Kestävä valinta -symbolin
Asiakkaiden arviot

Ladataan arvioita