XSulje

ILMAINEN TOIMITUS YLI 49 EURON TILAUKSILLE! (lue lisää)

Alensimme Postin ja Matkahuollon kotiintoimituksen hinnan 6,90 euroon Koronavirus-epidemian ajaksi.

Huoltokatkoja Paytrailin palveluissa seuraavasti:

25.10. klo 03:00 - 09:00 Aktia, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, Handelsbanken ja POP-pankki maksutavat voivat olla poissa käytöstä
27.10. klo 03:30 - 04:30 lyhyitä käyttökatkoksia kaikissa maksutavoissa.

Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes
Ladataan

RUG SOLID PLASTIC RUG - 140 X 200 CM, WHITE/CHOCO 30749

Rug Solid Plastic rug - 140 x 200 cm muovimatto. Valmistettu perinteisellä käsinkudontamenetelmällä kierrätetystä PVC muovista.

Vaihtoehdot
210,00 €
Saatavuus 2-4 vkoa
Näkyvä aika on arvio tuotteen toimitusajasta. Valittu toimitustapa voi vaikuttaa toimitusaikaan.
Ilmainen toimitus Nouto lähimmästä Postista 0,00 €
Ilmainen toimitus Nouto valitsemastasi Postin noutopisteestä 0,00 €
Ilmainen toimitus Matkahuollon Lähellä-paketti 0,00 €
Ilmainen toimitus Matkahuollon Bussipaketti 0,00 €
Kotiinkuljetus 6,90 €
Kuvaus

Rug Solid  - 140 x 200 cm muovimatto, useita värejä. Sisä- ja ulkokäyttöön. Sopii hyvin keittiöön, ruokapöydän alle, kosteisiin tiloihin, terassille ja parvekkeelle. 

Tyylikäs kierrätetystä muovista käsityönä valmistettu matto useassa eri värissä. Huolimatta modernista ulkoasusta, Rug Solidin muovimatto on käsinkudottu. Tämä edellyttää ainutlaatuisia taitoja, koska muovikuivut ovat pehmeitä ja liukkaita ja siten kodonnan aikana vaikeammin käsiteltäviä kuin perinteiset materiaalit. Se on työlästä, mutta valmiin tuotteen laatu tekee siitä vaivan arvoista. 

Et todennäköisesti löydä toista yhtä kestävää ja käytännöllistä mattoa kuin Rug Solidin muovimatto. Voit käyttää sitä uudelleen ja uudelleen vuosien ajan sisällä ja ulkona, vaikkapa terassilla, kylpyhuoneessa ja eteisessä. 

Huomio, että muovimatto on kuljetettu käärittynä ja se ei ole heti avattuna täysin suora. Matto suoristuu huoneenlämmössä 1-2 vuorokaudessa. Käsintehdyn maton reunat eivät ole aivan suorat, jos vertaa tehdaslinjalta tulleisiin mattoihin.   

Käsitehtyjen mattojen koko voi myös vaihdella 3-5%. Jotkut lattiamateriaalit saattavat olla erityisen herkkiä ja helposti vahingoittuvia. Mikäli epäilet että lattia saattaa värjäytyä, suosittelemme käyttämään maton alla alustaa joka estää värjäytymisen. Suora altistuminen auringonvalolle saattaa muuttaa maton sävyä ajan kuluessa.

Puhdistus: Matto voidaan puhdistaa imuroimalla ja tamppaamalla.  Voit myös huuhdella mattoa vesihanan alla tai letkulla tahrojen poistamiseksi. Venytä matto oikeaan muotoonsa sen ollessa märkä. 

Valmistusmaa: Intia

Materiaali: Kierrätetty muovi ja polyester -lanka. Muovi saadaan PET-muovipulloista

Tanskalaisen Rug Solidin valikoimiin kuuluvat nahka-, puuvilla-, kumi- ja muovimatot useissa väreissä. Kaikki tuotteet suunnitellaan Tanskassa ja valmistetaan käsityönä Intiassa, minne Rug Solid on rakentanut pitkäjänteisesti pienten valmistajien verkoston. Tuotannon vastuullisuus ja tuotteiden laatu ovat kunnia-asia Rug Solidille. Matot valmistetaan täysin ylijäämämateriaaleista, joita saadaan pääosin muotiteollisuuden ylijäämäkankaista ja -nahasta, kierrätetystä muovista sekä käytettyjen polkupyörien sisäkumista. Näistä materiaaleista Rug Solid valitsee tarkasti parhaat palat varmistaen näin tuotteiden korkean laadun. Käsityönä valmistetut matot ovat aina myös uniikkituotteita!

Mikä tekee tästä paremman valinnan?
Käytettävät aineet
Mikäli tuote on valmistettu luonnonmateriaaleista, tai se on täysin kierrätettävä, annamme sille Käytettävät aineet-symbolin
Kestävä valinta
Huippulaadukas tuote, joka pitkän käyttöikänsä ansiosta säästää myös ympäristöä, saa meiltä Kestävä valinta -symbolin
Asiakkaiden arviot

Ladataan arvioita