XSulje

ILMAINEN TOIMITUS YLI 49 EURON TILAUKSILLE! (lue lisää)

Huom! Postin 11.11 alkaneen lakon vuoksi, emme voi taata postin pakettien ajantasaista toimitusta. Matkahuollon toimitukset kulkevat normaalisti.

Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes
Ladataan

RUG SOLID BICYCLE TUBE RUG - 65 X 135 CM, BLACK 40201

Rug Solid kumimatto, koko 65x135cmcm, väri musta. Suunniteltu Tanskassa, käsinvalmistettu Intiassa kierrätetystä kumista.

70,00 €
Saatavuus Heti toimitukseen
Tätä tuotetta on varastossa. Se lähetetään yleensä viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Valittu toimitustapa voi vaikuttaa toimitusaikaan.
Ilmainen toimitus Nouto lähimmästä Postista 0,00 €
Ilmainen toimitus Nouto valitsemastasi Postin noutopisteestä 0,00 €
Ilmainen toimitus Matkahuollon Lähellä-paketti 0,00 €
Ilmainen toimitus Matkahuollon Bussipaketti 0,00 €
Kotiinkuljetus 7,50 €
Ilmainen toimitus info@ecosto.fi

Ilmoitamme sähköpostitse/tekstiviestillä kun tilauksesi on noudettavissa.

">Nouto Seinäjoen varastosta 0,00 €
Kuvaus

Rug Solid kumimatto "The Bike Rug", koko 65x135cmcm, väri musta. Suunniteltu Tanskassa, käsinvalmistettu Intiassa kierrätetystä pyörän sisäkumista. 

Matto on mahdollisesti "huristellut" ympäri kuuluisaa Taj Mahalia, sillä se on todellakin valmistettu käytettyjen polkupyörien sisäkumista! Käytettyjen pyörien, jotka on kerätty Agran kaupungin ympäristöstä läheltä Taj Mahalia. Vaikka matollasi on takana jo useita satoja kilometrejä, ei se ole vain todella kestävä vaan kantaa mukanaan erityistä tarinaa. 

Tanskalaisen Rug Solidin matot valmistetaan perinteisellä käsinkudontamenetelmällä materiaaleista, jotka on huolellisesti kerätty ja lajiteltu väreittäin. Menetelmä takaa laadukkaasti kudotun maton, joka on väriltään täysin yksilöllinen. Käsinkudonnasta johtuen mattojen koko vaihtelee 3-5% ja reunat eivät ole täysin suorat. Uusi matto saattaa myös olla hieman kupruileva pinnaltaan mutta tasoittuu käytössä.  

VÄRI: Musta - pyörän sisäkumin väri

MATERIAALI: Kierrätetty pyörän sisäkumi ja musta puuvillalanka.

TÄRKEÄÄ: Herkille lattiamateriaaleille suosittelemme käytettäväksi alusmattoa, jottein lattia värjääänny. Jos olet epävarma asiasta, suosittelemme asian tarkistamista lattiavalmistajalta. Suora auringonvalo saattaa muuttaa maton väriä ajanmyötä. 

HOITO: Päivittäin maton voi puhdistaa imurilla, tuulettamalla tai puhdistamalla varovasti pienellä vesimäärällä, jonka jälkeen annetaan maton kuivua tasaisella pinnalla.

Tanskalaisen Rug Solidin valikoimiin kuuluvat nahka-, puuvilla-, kumi- ja muovimatot useissa väreissä. Kaikki tuotteet suunnitellaan Tanskassa ja valmistetaan käsityönä Intiassa, minne Rug Solid on rakentanut pitkäjänteisesti pienten valmistajien verkoston. Tuotannon vastuullisuus ja tuotteiden laatu ovat kunnia-asia Rug Solidille. Matot valmistetaan täysin ylijäämämateriaaleista, joita saadaan pääosin muotiteollisuuden ylijäämäkankaista ja -nahasta, kierrätetystä muovista sekä käytettyjen polkupyörien sisäkumista. Näistä materiaaleista Rug Solid valitsee tarkasti parhaat palat varmistaen näin tuotteiden korkean laadun. Käsityönä valmistetut matot ovat aina myös uniikkituotteita!

Mikä tekee tästä paremman valinnan?
Käytettävät aineet
Mikäli tuote on valmistettu luonnonmateriaaleista, tai se on täysin kierrätettävä, annamme sille Käytettävät aineet-symbolin
Kestävä valinta
Huippulaadukas tuote, joka pitkän käyttöikänsä ansiosta säästää myös ympäristöä, saa meiltä Kestävä valinta -symbolin
Asiakkaiden arviot

Ladataan arvioita