XSulje

ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 EURON TILAUKSILLE! (lue lisää)

Postin ja matkahuollon pakettitoimitukset 5,90 € ja kontaktiton kotiintoimitus 9,90 €

BLACK FRIDAY JA VARASTON TYHJENNYS!

Koko varasto tyhjätään. Kaikki varastotuotteet -50% koodilla MUSTAPERJANTAI. Koodi voimassa marraskuun loppuun.

Huom. Uusia tuotteita ei varastontyhjennyksen aikana tilata, mikäli tilaat tuotteita yli varastosaldon, nämä perutaan tilaukseltanne automaattisesti.

Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes
Ladataan

REVOL TERRIINIVUOKA KANNELLA 600G VALK. 614862

Revolin kaunis ja monipuolinen Belle Cuisine -sarja sisältää ruoanlaittoastioita etanapannuista ja ramekineista suuriin uunivuokiin ja patoihin.

49,00 €
Saatavuus Heti toimitukseen
Tätä tuotetta on varastossa. Se lähetetään yleensä viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Valittu toimitustapa voi vaikuttaa toimitusaikaan.
Kuvaus

 Revolin kaunis ja monipuolinen Belle Cuisine -sarja sisältää ruoanlaittoastioita etanapannuista ja ramekineista suuriin uunivuokiin ja patoihin. Sarjan astioita on saatavana sekä kirkkaan valkoisena että valurautaa hämmästyttävän tarkasti muistuttavalla mustalla erikoislasituksella. Koska valurautaa muistuttavat Castiron Style -astiat ovat posliinia, ne eivät ruostu missään olosuhteessa, ja ne ovat myös huomattavasti kevyempiä kuin perinteiset valuraudasta valmistetut astiat. Belle Cuisine -sarjan astioiden tunnusomaiset kahvat ovat erityisen kestävät, sillä niitä ei ole kiinnitetty vuokiin erikseen, vaan ne ovat tuotannon alusta, muotista, alkaen osa astiaa. Astioiden korkealaatuinen lasitus viimeistellään polttouunissa, jonka lämpötila ulottuu jopa 1320 °C:een. Revol-posliiniastiat kestävät pakastuksen -20°C asteeseen, sekä kuumennuksen mikrossa ja uunissa +300°C asteeseen. Kaikki astiat ovat myös konepestäviä. Koko: 19,5 x 9,5 x 8,5 cm, tilavuus 0,6 l

Jotkut tuotteet vain ovat niin hyviä. Revol on vuonna 1768 perustettu ranskalainen perheyhtiö, joka yhdistää korkealaatuisen posliinin ja siihen liittyvät perinteet nykyaikaiseen designiin. Astioiden tarkoin harkittu muotoilu ja viimeistely helpottavat niin käyttöä, säilytystä kuin puhdistustakin.

Revol on yksi harvoista posliiniastioiden valmistajista, joka valmistaa itse myös tarvitsemansa raaka-aineen. Näin posliinimassaa voidaan muokata vastaamaan tarkasti sitä tarvetta, jota varten tuotetta ollaan valmistamassa. Tuotteiden valmistukseen liittyy paljon käsityötä ja useat työntekijät Revolin tehtaalla Ranskassa omaavat vuosikymmenten kokemuksen posliinin valmistuksesta. Revol-tuotteiden korkealaatuinen lasitus viimeistellään polttouuneissa, joiden lämpötila ulottuu jopa 1320 ⁰C:een.

Mikä tekee tästä paremman valinnan?
Kestävä valinta
Huippulaadukas tuote, joka pitkän käyttöikänsä ansiosta säästää myös ympäristöä, saa meiltä Kestävä valinta -symbolin
Asiakkaiden arviot

Ladataan arvioita