XSulje

ILMAINEN TOIMITUS YLI 49 EURON TILAUKSILLE! (lue lisää)

Alensimme Postin ja Matkahuollon kotiintoimituksen hinnan 6,90 euroon Koronavirus-epidemian ajaksi. Lue lisää tiedotteestamme.

Lue tiedotteemme Koronavirus-epidemian aiheuttamista vaikutuksista verkkokaupan toimintaan.

Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes
Ladataan

PUREPOWER HC2+ ALL-IN-ONE AKKULATURI 2X

Huippulaadukas, 2 akun automaattinen älylaturi. Yhteensopiva Li-ion, Ni-MH ja Ni-Cd akkujen kanssa. Verkko- ja autolataus.

24,90 €
Saatavuus Heti toimitukseen
Tätä tuotetta on varastossa. Se lähetetään yleensä viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Valittu toimitustapa voi vaikuttaa toimitusaikaan.
Kuvaus
PurePower HC2+ All-in-One akkulaturi on huippulaadukas, automaattinen älylaturi. Se on yhteensopiva lähes kaikkien akkutyyppien kanssa.PurePower HC2+ tunnistaa automaattisesti Li-ion, Ni-MH ja Ni-Cd akut ja soveltaa asianmukaista lataustapaa (Constant Charge Current (CC), Constant Charge Voltage (CV) ja ylläpitolataus. Molemmat HC2+ kahdesta kanavasta kykenee tarkkailemaan ja lataamaan akkuja itsenäisesti. Merkkivalot kertovat akun ja latauksen tilan. Sovelutuu sekä verkkovirrassa, että autossa käytettäväksi. Tärkeimmät ominaisuudet: Yhteensopiva seuraavien akkutyyppien kanssa: Li-ion: 26650, 22650, 18650, 17670, 18490, 17500, 17335, 16340 (RCR123), 14500, 10440 Ni-MH / Ni-Cd: AA, AAA, C Tunnistaa automaattisesti Li-ion, Ni-MH ja Ni-Cd akut Lataa 2 akkua samanaikaisesti Tarkkailee jokaista itsenäistä kanavaa erikseen Tunnistaa akun tilan ja valitsee sopivan jännitteen Kolme tilaa (CC, CV ja hoitolataus) Kertoo akun tilasta kolmella eri merkkivalolla Lopettaa lataamisen automaattisesti, kun lataus on valmis Suojattu akun väärinpäin kytkemiseltä RoHS ja CE-sertifioitu
Asiakkaiden arviot

Ladataan arvioita