XSulje

ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 EURON TILAUKSILLE! (lue lisää)

Postin ja matkahuollon pakettitoimitukset 5,90 € ja kontaktiton kotiintoimitus 9,90 €

BLACK FRIDAY JA VARASTON TYHJENNYS!

Koko varasto tyhjätään. Kaikki varastotuotteet -50% koodilla MUSTAPERJANTAI. Koodi voimassa marraskuun loppuun.

Huom. Uusia tuotteita ei varastontyhjennyksen aikana tilata, mikäli tilaat tuotteita yli varastosaldon, nämä perutaan tilaukseltanne automaattisesti.

Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes
Ladataan

Plantui kasvikapseli Villirukola

Villi Rukola kasvikapseli Plantuin sisäpuutarhoille. Keskinopea kasvu. Pakkaus sisältää 3 kasvikapselia.

5,90 €
Saatavuus Heti toimitukseen
Tätä tuotetta on varastossa. Se lähetetään yleensä viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Valittu toimitustapa voi vaikuttaa toimitusaikaan.
Kuvaus

Villirukola eli isohietasinappi lienee kotoisin Välimeren seuduilta, mutta kasvimaailman sitkeänä kovanaamana se selviytyy lähes millaisissa kasvuolosuhteissa tahansa. Villirukolan pitkänomaiset, koristeellisen ripsureunaiset lehdet muistuttavat hieman voikukan lehtiä. Sen vahva, pippurinen ja sinappiin vivahtava maku antaa mukavaa lisäpotkua miedommille salaatinlehdille ja sopii erinomaisesti erilaisten juustojen kumppaniksi. Käytä villirukolaa raakana myös liharuokien, pastan ja pizzojen maustamiseen. Joskus kannattaa kokeilla villirukolan kypsentämistä pinaatin tapaan. Paista pannulla tai höyrytä ja tarjoa vihanneslisäkkeenä.

Tämä yrtti on keskinopea kasvamaan, 5-8 viikkoa istutuksesta poimintaan. Pakkauksessa on 3 kapselia, jotka sisältävät siemenet sekä tarvittavat ravinteet.

Mikä tekee tästä paremman valinnan?
Kestävä valinta
Huippulaadukas tuote, joka pitkän käyttöikänsä ansiosta säästää myös ympäristöä, saa meiltä Kestävä valinta -symbolin
Asiakkaiden arviot

Ladataan arvioita