XSulje

ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 EURON TILAUKSILLE! (lue lisää)

Postin ja matkahuollon pakettitoimitukset 5,90 € ja kontaktiton kotiintoimitus 9,90 €

BLACK FRIDAY JA VARASTON TYHJENNYS!

Koko varasto tyhjätään. Kaikki varastotuotteet -50% koodilla MUSTAPERJANTAI. Koodi voimassa marraskuun loppuun.

Huom. Uusia tuotteita ei varastontyhjennyksen aikana tilata, mikäli tilaat tuotteita yli varastosaldon, nämä perutaan tilaukseltanne automaattisesti.

Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes
Ladataan

Plantui kasvikapseli Timjami

Tinjami kasvikapseli Plantuin sisäpuutarhoille. Hidas kasvu. Pakkaus sisältää 3 kasvikapselia.

5,90 €
Saatavuus Heti toimitukseen
Tätä tuotetta on varastossa. Se lähetetään yleensä viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Valittu toimitustapa voi vaikuttaa toimitusaikaan.
Kuvaus

Timjami on ilahduttanut ihmiskuntaa jo tuhansien vuosien ajan. Timjamin minttuun vivahtava aromi täydentää hienosti monien yrttien voimakkaampia makuja. Siksi sitä käytetään esimerkiksi bouquet garni -kimpussa. Timjami sopii välimerellisiin ruokiin; sekä lihaan, kalaan että kasviksiin. Jos haluat ruokiisi voimakkaamman timjamin maun, murskaa kevyesti lehtiä ja kärkiversoja eteeristen öljyjen vapauttamiseksi. Timjami kestää hyvin kuumuutta, joten voit lisätä sitä patoihisi ja pannuillesi jo ruoanlaiton alkuvaiheessa.

Tämä yrtti on hidas kasvamaan, 8-12 viikkoa istutuksesta poimintaan. Pakkauksessa on 3 kapselia, jotka sisältävät siemenet sekä tarvittavat ravinteet.

Mikä tekee tästä paremman valinnan?
Kestävä valinta
Huippulaadukas tuote, joka pitkän käyttöikänsä ansiosta säästää myös ympäristöä, saa meiltä Kestävä valinta -symbolin
Asiakkaiden arviot

Ladataan arvioita