XSulje

ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 EURON TILAUKSILLE! (lue lisää)

Postin ja matkahuollon pakettitoimitukset 5,90 € ja kontaktiton kotiintoimitus 9,90 €

BLACK FRIDAY JA VARASTON TYHJENNYS!

Koko varasto tyhjätään. Kaikki varastotuotteet -50% koodilla MUSTAPERJANTAI. Koodi voimassa marraskuun loppuun.

Huom. Uusia tuotteita ei varastontyhjennyksen aikana tilata, mikäli tilaat tuotteita yli varastosaldon, nämä perutaan tilaukseltanne automaattisesti.

Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes
Ladataan

Plantui kasvikapseli Minttu

Minttu kasvikapseli Plantuin sisäpuutarhoille. Hidas kasvu. Pakkaus sisältää 3 kasvikapselia.

5,90 €
Saatavuus Heti toimitukseen
Tätä tuotetta on varastossa. Se lähetetään yleensä viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Valittu toimitustapa voi vaikuttaa toimitusaikaan.
Kuvaus

Kreikkalaisen tarun mukaan minttu on oikeasti Minthe-niminen nymfi, jonka kateellinen Persefone muutti kasviksi. Tämä kertomus oli syynä siihen, että Kreikan muinoisilta sotajoukoilta kiellettiin minttutee. Upseerit pelkäsivät sen yrtin aiheuttavan lemmekkäitä ajatuksia ja vievän mietteet pois sotimisesta. Samalla kun suunnittelet tämän miellyttävän sivuvaikutuksen todenperäisyyden testaamista, voit nauttia minttuteetä tai mintulla maustettua mehua vain sen pirteän, makeahkon maun vuoksi. Ripottele mintunlehtiä hedelmäsalaatteihin ja muihin jälkiruokiin tai sekoita silputtua minttua ja jogurttia kylmäksi kastikkeeksi. Kokeile minttua englantilaisittain myös uusien perunoiden tai herneiden kanssa tai tee hehkuvanvihreää hyytelöä lammaspaistin höysteeksi.

Tämä yrtti on hidas kasvamaan, 8-12 viikkoa istutuksesta poimintaan. Pakkauksessa on 3 kapselia, jotka sisältävät siemenet sekä tarvittavat ravinteet.

Mikä tekee tästä paremman valinnan?
Kestävä valinta
Huippulaadukas tuote, joka pitkän käyttöikänsä ansiosta säästää myös ympäristöä, saa meiltä Kestävä valinta -symbolin
Asiakkaiden arviot

Ladataan arvioita