XSulje

ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 EURON TILAUKSILLE! (lue lisää)

Postin ja matkahuollon pakettitoimitukset 5,90 € ja kontaktiton kotiintoimitus 9,90 €

BLACK FRIDAY JA VARASTON TYHJENNYS!

Koko varasto tyhjätään. Kaikki varastotuotteet -50% koodilla MUSTAPERJANTAI. Koodi voimassa marraskuun loppuun.

Huom. Uusia tuotteita ei varastontyhjennyksen aikana tilata, mikäli tilaat tuotteita yli varastosaldon, nämä perutaan tilaukseltanne automaattisesti.

Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes
Ladataan

Plantui kasvikapseli Lehtikaali Lacy

Lehtikaali Lacy kasvikapseli Plantuin sisäpuutarhoille. Nopea kasvu. Pakkaus sisältää 3 kasvikapselia.

5,90 €
Saatavuus Heti toimitukseen
Tätä tuotetta on varastossa. Se lähetetään yleensä viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Valittu toimitustapa voi vaikuttaa toimitusaikaan.
Kuvaus

Lehtikaali on ollut superfoodia jo vuosisatojen ajan: nopeakasvuisena ja kestävänä kasvina sitä on viljelty antiikin Kreikan ja Rooman ajoista lähtien.

Lehtikaali todella on ravitseva, se sisältää paljon C-vitamiinia, kalsiumia, proteiinia ja rautaa. Se myös maistuu hyvältä! Tällä lehtikaalilajikkeella on röyhelöiset, tumman sinivihreät lehdet, jotka saavat Plantui-älypuutarhasi näyttämään palmupuutarhalta pienoiskoossa. Mieto kaalin maku sopii hyvin salaattiin, pataruokiin, keittoihin, pastaan ja munakkaisiin. Kokeile myös lisätä muutama lehti wokkiin tuomaan väriä ja rapeutta.

Tämä yrtti on nopea kasvamaan, 3-5 viikkoa istutuksesta poimintaan. Pakkauksessa on 3 kapselia, jotka sisältävät siemenet sekä tarvittavat ravinteet.

Mikä tekee tästä paremman valinnan?
Kestävä valinta
Huippulaadukas tuote, joka pitkän käyttöikänsä ansiosta säästää myös ympäristöä, saa meiltä Kestävä valinta -symbolin
Asiakkaiden arviot

Ladataan arvioita