XSulje

ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 EURON TILAUKSILLE! (lue lisää)

Postin ja matkahuollon pakettitoimitukset 5,90 € ja kontaktiton kotiintoimitus 9,90 €

BLACK FRIDAY JA VARASTON TYHJENNYS!

Koko varasto tyhjätään. Kaikki varastotuotteet -50% koodilla MUSTAPERJANTAI. Koodi voimassa marraskuun loppuun.

Huom. Uusia tuotteita ei varastontyhjennyksen aikana tilata, mikäli tilaat tuotteita yli varastosaldon, nämä perutaan tilaukseltanne automaattisesti.

Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes
Ladataan

Plantui kasvikapseli Basilika

Basilika kasvikapseli Plantuin sisäpuutarhoille. Keskinopea kasvu. Pakkaus sisältää 3 kasvikapselia.

6,90 €
Saatavuus Heti toimitukseen
Tätä tuotetta on varastossa. Se lähetetään yleensä viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Valittu toimitustapa voi vaikuttaa toimitusaikaan.
Kuvaus

Basilikaa kutsutaan joskus yrttien kuninkaaksi. Se on kotoisin Intiasta ja levisi Pohjois-Eurooppaan, esimerkiksi Englantiin, luultavasti vasta joskus 1500-luvulla. Basilikan maku on mieto ja makeahko. Jotkut tavoittavat siinä häivähdyksen anista ja tuoksussa myös neilikkaa. Pestoa ja tomaatti-mozzarellasalaattia rakastavan olisi vaikea kokkailla ilman basilikaa. Se täydentää hienosti myös pastan, risoton, pizzan tai bruschetta-leipien aromia. Basilika sopii myös makeisiin herkkuihin, esimerkiksi persikoiden tai mansikoiden seuraksi. Kun keität basilikaa sokerin ja veden kanssa, saat ihanaa siirappia, jolla voit maustaa esimerkiksi marjat tai kesäiset drinkit.

Tämä yrtti on keskinopea kasvamaan, 5-8 viikkoa istutuksesta poimintaan. Pakkauksessa on 3 kapselia, jotka sisältävät siemenet sekä tarvittavat ravinteet.

Mikä tekee tästä paremman valinnan?
Kestävä valinta
Huippulaadukas tuote, joka pitkän käyttöikänsä ansiosta säästää myös ympäristöä, saa meiltä Kestävä valinta -symbolin
Asiakkaiden arviot

Ladataan arvioita