XSulje

ILMAINEN TOIMITUS YLI 49 EURON TILAUKSILLE! (lue lisää)

29.11. Älä osta mitään päivä. Tästä päivästä lukien ja jatkuen vuoden loppuun saakka, istutamme puun suomalaiseen metsään jokaisesta tilauksesta.

Joulukuun tilauksille laajennettu palautusoikeus. Ei huolta vaikka lahja ei osuisikaan nappiin, joululahjaostoksilla on palautusoikeus loppiaiseen saakka.

Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes
Ladataan

PANASONIC SD-2500WXE Leipäkone

Monipuolinen leipäkone, jossa myös gluteenittoman leivän ohjelma, sekä erillinen ohjelma hillojen valmistukseen

189,00 €
Saatavuus 2-4 vkoa
Näkyvä aika on arvio tuotteen toimitusajasta. Valittu toimitustapa voi vaikuttaa toimitusaikaan.
Ilmainen toimitus Nouto lähimmästä Postista 0,00 €
Ilmainen toimitus Nouto valitsemastasi Postin noutopisteestä 0,00 €
Ilmainen toimitus Nouto Postin pakettiautomaatista (SmartPOST) 0,00 €
Ilmainen toimitus Matkahuollon Lähellä-paketti 0,00 €
Ilmainen toimitus Matkahuollon Bussipaketti 0,00 €
Kotiinkuljetus 9,90 €
Ilmainen toimitus info@ecosto.fi

Ilmoitamme sähköpostitse/tekstiviestillä kun tilauksesi on noudettavissa.

">Nouto Seinäjoen varastosta 0,00 €
Kuvaus

Panasonicin valkoinen leipäkone on ominaisuuksiltaa moderni ja sen ulkokuori pysyy käytössä viileänä. Helppokäyttöisestä ja tyylikkään yksinkertaisesti muotoillusta ohjauspaneelista ohjelmat on helppo valita.

SD-2500W-leipäkoneella voit tehdä tuoksuvaa leipää tuoreista raaka-aineista milloin tahansa, myös erikoisruokavaliota noudattaville (gluteeniton, vähäsuolainen, runsaskuituinen).

Panasonicin leipäkoneessa leipävuoan ja sekoittimen tarttumaton pinta on päällystetty timanttihiukkasilla, joten se kestää käyttöä ja naarmuuntumista kaksi kertaa paremmin kuin tavalliset pinnoitteet.

Uudessa 100 %:n gluteenittomassa ohjelmassa voit leipoa gluteenitonta leipää erilaisista jauhosekoituksista. Uudessa erikoisohjelmassa voit käyttää erilaisista viljoista, mm. speltistä, tehtyjä jauhoja, joista on hankala tehdä leipää yksistään.

Uudessa hillo- ja hillokeohjelmassa voit valmistaa hilloja helposti ja nopeasti. Leipäkoneen käyttöohjeiden mukana on 8 hillo- ja 6 hillokereseptiä.

Mikä tekee tästä paremman valinnan?
Vastuullinen tuotanto
Tehtävämme on tietää kuka tuotteesi on valmistanut, missä olosuhteissa se on valmistettu ja mitä aineita valmistuksessa on käytetty. Jos tuotantoprosessi on täysin läpinäkyvä, tai tuotantoa valvoo jokin ulkopuolinen taho, tuote saa meiltä Vastuullinen tuotanto-symbolin
Kestävä valinta
Huippulaadukas tuote, joka pitkän käyttöikänsä ansiosta säästää myös ympäristöä, saa meiltä Kestävä valinta -symbolin
Asiakkaiden arviot

Ladataan arvioita