XSulje

ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 EURON TILAUKSILLE! (lue lisää)

Postin ja matkahuollon pakettitoimitukset 5,90 € ja kontaktiton kotiintoimitus 9,90 €

BLACK FRIDAY JA VARASTON TYHJENNYS!

Koko varasto tyhjätään. Kaikki varastotuotteet -50% koodilla MUSTAPERJANTAI. Koodi voimassa marraskuun loppuun.

Huom. Uusia tuotteita ei varastontyhjennyksen aikana tilata, mikäli tilaat tuotteita yli varastosaldon, nämä perutaan tilaukseltanne automaattisesti.

Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes
Ladataan

ONXON PUHDISTUSGEELI 220G

OnXon-puhdistusgeeli sopii kodin kaikille pinnoille.

6,90 €
Saatavuus Heti toimitukseen
Tätä tuotetta on varastossa. Se lähetetään yleensä viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Valittu toimitustapa voi vaikuttaa toimitusaikaan.
Kuvaus

OnXon-puhdistusgeeli sopii kodin kaikille pinnoille. Poistaa tehokkaasti pinttyneen lian, tahrat ja rasvan. Jättää likaa hylkivän pinnan. Irrottaa tahrat tekstiileistä. Purkissa on kannan alla puhdistussieni, jonka avulla geelin levittäminen ja pintojen puhdistaminen on helppoa.

Käyttöohje: Hiero kostutettuun sieneen tai liinaan puhdistusgeeliä, vaahdota sieni ja poista lika kevyesti pyyhkimällä. Tarvittaessa anna aineen vaikuttaa hetken. Huuhtele huolellisesti ja kuivaa. Jos olet epävarma tuotteen sopivuudesta, kokeile ensin pienelle alueelle huomaamattomaan kohtaan. Huom. Käytä vain värinsä pitäviin tekstiileihin.

Onneksi On -puhdistusgeeli on biologisesti hyvin hajoava, fosfaatiton ja mahdollisimman haitaton niin käyttäjälleen kuin luonnolle. Se ei sisällä hajusteita eikä väriaineita.  Ei sisällä hankaavia kiillotusaineita.

Sisältää: 5 % - 15 % saippuaa, < 5 % ionittomia tensidejä, fosfonaattia. Sisältää myös hajustetta. Ei sisällä: Väriaineita. Ei eläinkokeita, ei geeniteknologiaa. Valmistettu hiilineutraalisti, aurinkoenergiaa 70 %.

OnXOn-tuotteille on myönnetty Euroopan Unionin Ecolabel-sertifikaatti.

OnXOn-tuotteet ovat eettisesti ja ekologisesti merkityksellisiä. Tuoteohjelma rakentuu tuotteista, joiden aiheuttama hiilijalanjälki ja käytöstä aiheutuva ympäristökuormitus ovat mahdollisimman pieniä. Tuotteille on myönnetty Euroopan Unionin Ecolabel-sertifikaatti.

Mikä tekee tästä paremman valinnan?
Käytettävät aineet
Mikäli tuote on valmistettu luonnonmateriaaleista, tai se on täysin kierrätettävä, annamme sille Käytettävät aineet-symbolin
Vastuullinen tuotanto
Tehtävämme on tietää kuka tuotteesi on valmistanut, missä olosuhteissa se on valmistettu ja mitä aineita valmistuksessa on käytetty. Jos tuotantoprosessi on täysin läpinäkyvä, tai tuotantoa valvoo jokin ulkopuolinen taho, tuote saa meiltä Vastuullinen tuotanto-symbolin
Kestävä valinta
Huippulaadukas tuote, joka pitkän käyttöikänsä ansiosta säästää myös ympäristöä, saa meiltä Kestävä valinta -symbolin
Asiakkaiden arviot

Ladataan arvioita