XSulje

ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 EURON TILAUKSILLE! (lue lisää)

Postin ja matkahuollon pakettitoimitukset 5,90 € ja kontaktiton kotiintoimitus 9,90 €

BLACK FRIDAY JA VARASTON TYHJENNYS!

Koko varasto tyhjätään. Kaikki varastotuotteet -50% koodilla MUSTAPERJANTAI. Koodi voimassa marraskuun loppuun.

Huom. Uusia tuotteita ei varastontyhjennyksen aikana tilata, mikäli tilaat tuotteita yli varastosaldon, nämä perutaan tilaukseltanne automaattisesti.

Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes
Ladataan

ONXON NAHAN JA PUUN PUHDISTUSAINE 160G

OnXOn Nahan ja puun puhdistusaine soveltuu nahan ja puisten huonekalujen puhdistamiseen.

12,50 €
Saatavuus Heti toimitukseen
Tätä tuotetta on varastossa. Se lähetetään yleensä viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Valittu toimitustapa voi vaikuttaa toimitusaikaan.
Kuvaus

OnXOn Nahan ja puun puhdistusaine soveltuu nahan ja puisten huonekalujen puhdistamiseen. Käyttökohteita ovat mm. nahka-asusteet, nahkahuonekalut, kengät, mp-asusteet, ratsastusvarusteet sekä puiset huonekalut, -lelut ja -esineet. Ei harjatulle luonnonnahalle.

Käyttöohje: Veteen kostutetulla sienellä otetaan purkista pesuainetta kevyesti pyyhkimällä ja sientä puristellaan useita kertoja kunnes sieneen muodostuu puhdistusvaahtoa. Puhdistettavat pinnat käsitellään vaahtoisella sienellä ja pyyhitään sen jälkeen kostealla liinalla. Käsittelemätön puu pyyhitään syiden suuntaisesti. Ei sovellu harjatulle luonnonnahkalle kuten esim. nupukki- tai veluurinahka. Voidaan puhdistaa myös suuria alueita sekoittamalla 5-10g pesuainetta kahteen (2) litraan vettä. Ennen varsinaista käyttöä kannattaa testata huomaamattomaan kohtaan.

OnXOn Nahan puhdistusaine on biologisesti hyvin hajoava, fosfaatiton ja mahdollisimman haitaton niin käyttäjälle kuin luonnolle.

Sisältää: 5-15% saippuaa, alle 5 % ionittomia tensidejä, Lisäksi: hajuste, säilöntäaine (methylisothiazolinone, benzisothiazolinone).

OnXOn-tuotteille on myönnetty Euroopan Unionin Ecolabel-sertifikaatti.

OnXOn-tuotteet ovat eettisesti ja ekologisesti merkityksellisiä. Tuoteohjelma rakentuu tuotteista, joiden aiheuttama hiilijalanjälki ja käytöstä aiheutuva ympäristökuormitus ovat mahdollisimman pieniä. Tuotteille on myönnetty Euroopan Unionin Ecolabel-sertifikaatti.

Mikä tekee tästä paremman valinnan?
Käytettävät aineet
Mikäli tuote on valmistettu luonnonmateriaaleista, tai se on täysin kierrätettävä, annamme sille Käytettävät aineet-symbolin
Vastuullinen tuotanto
Tehtävämme on tietää kuka tuotteesi on valmistanut, missä olosuhteissa se on valmistettu ja mitä aineita valmistuksessa on käytetty. Jos tuotantoprosessi on täysin läpinäkyvä, tai tuotantoa valvoo jokin ulkopuolinen taho, tuote saa meiltä Vastuullinen tuotanto-symbolin
Kestävä valinta
Huippulaadukas tuote, joka pitkän käyttöikänsä ansiosta säästää myös ympäristöä, saa meiltä Kestävä valinta -symbolin
Asiakkaiden arviot

Ladataan arvioita

Tekniset tiedot
Tuoteseloste
 5-15% saippuaa, alle 5 % ionittomia tensidejä, Lisäksi: hajuste, säilöntäaine (methylisothiazolinone, benzisothiazolinone).
Tilavuus/paino
160 g