XSulje

ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 EURON TILAUKSILLE! (lue lisää)

Kampanja: Toimitukset matkahuollon kautta vain 3,49€ loppuvuoden ajan. Posti 3,99€ ja Kotiintoimitus vain 6,90€

Varaston tyhjennys jatkuu! Kampanjakoodilla VARASTOPOIS15 saat 15% alennuksen kaikista varastossa olevista tuotteista. Kampanja on voimassa keskiviikkoyöhön 25.11. klo 00:00 saakka.

Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes
Ladataan

Netherton Foundry pellavaöljy, NFS-105FO

Orgaaninen englantilainen pellavaöljy, jonka avulla teet täydellisen rasvapolton hiiliteräs- ja valurauta-astioillesi liedellä tai uunissa.

21,00 €
Saatavuus 2-4 vkoa
Näkyvä aika on arvio tuotteen toimitusajasta. Valittu toimitustapa voi vaikuttaa toimitusaikaan.
Kuvaus

Orgaaninen englantilainen pellavaöljy, jonka avulla teet täydellisen rasvapolton hiiliteräs- ja valurauta-astioillesi liedellä tai uunissa.

Pellavanöljyn avulla palautat pannuihin, patoihin ja uuni-astioihin täydellisen kulutusta kestävän, tarttumattoman ja helposti puhdistettavan pinnan.   

Pullossa 100 ml öljyä, ruskea lasipullo suojaa öljyä auringonvalolta. Öljy on erittäin rittoisaa, riittää kun kastat sitä puuvillaiseen kankaanpalaan ja sivelet sitä pannun pinnalle. Katso tästä video Netherton Foundry hiiliteräpannun rasvapoltosta liedellä.

Säilyy parhaiten viileässä, kuivassa paikassa suojassa suoralta auringonvalolta

Valmistaja Flax Farm, West Sussex, Iso-Britannia.

Netherton Foundry valmistaa perinteisin menetelmin käsityönä Englannin Shropshiressa ekologisia ja kestäviä ruoanvalmistusastioita ja -välineitä. 75% kaikista tuotteissa käytettävistä raaka-aineista hankitaan omasta maakunnasta. Kaikki keitto- ja paistoastiat rasvapoltetaan valmiiksi tehtaalla ja ne ovat siten käyttövalmiita. Ei muovipohjaisia pinnoitteita, vaan hiiliterästä luonnonmukaisella pinnoitteella.

Netherton Foundryn spun steel-menetelmällä valmistetut keitto- ja paistoastiat ovat n. 50% kevyempiä kuin perinteinen hiiliteräs, mutta niiden paisto-ominaisuudet ovat samanlaiset ja tuotteet on valmistettu elinikäiseen käyttöön.

Mikä tekee tästä paremman valinnan?
Käytettävät aineet
Mikäli tuote on valmistettu luonnonmateriaaleista, tai se on täysin kierrätettävä, annamme sille Käytettävät aineet-symbolin
Vastuullinen tuotanto
Tehtävämme on tietää kuka tuotteesi on valmistanut, missä olosuhteissa se on valmistettu ja mitä aineita valmistuksessa on käytetty. Jos tuotantoprosessi on täysin läpinäkyvä, tai tuotantoa valvoo jokin ulkopuolinen taho, tuote saa meiltä Vastuullinen tuotanto-symbolin
Kestävä valinta
Huippulaadukas tuote, joka pitkän käyttöikänsä ansiosta säästää myös ympäristöä, saa meiltä Kestävä valinta -symbolin
Asiakkaiden arviot

Ladataan arvioita