XSulje

ILMAINEN TOIMITUS YLI 49 EURON TILAUKSILLE! (lue lisää)

Alensimme Postin ja Matkahuollon kotiintoimituksen hinnan 6,90 euroon Koronavirus-epidemian ajaksi. Lue lisää tiedotteestamme.

Lue tiedotteemme Koronavirus-epidemian aiheuttamista vaikutuksista verkkokaupan toimintaan.

Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes
Ladataan

Naked Necessities Shaver Kit, Ruskea

5,0 Lue kaikki arviot

Helppo tapa vähentää kertakäyttötuotteita päivittäisessä elämässäsi. Muoviton shaver-paketti miehille ja naisille, kaikkeen karvanpoistoon.

34,90 €

Saat sähköpostiviestin kun tämä tuote on taas saatavilla.

Saatavuus Ei saatavissa
Tämä tuote on tällä hetkellä loppu varastostamme. Ole hyvä ja ota meihin yhteys saatavuuden varmistamiseksi.
Kuvaus

Helppo tapa vähentää kertakäyttötuotteita päivittäisessä elämässäsi. Muoviton shaver-paketti miehille ja naisille, kasvoile, jaloille ja kaikkeen karvanpoistoon!

On aika hyvästellä kertakäyttöiset muoviset höylät ja heikko käyttökokemus. Naked Shave Kit tarjoaa parhaan ajokokemuksen ja pitkän käyttöiän.

Laadukas perinteinen shaver

Jos et ole aiemmin kokeillut perinteistä sheivausta ja uudelleen käyettävää shaveria, nyt on sen aika. Tämän tuotteen laatu puhuu puolestaan. Sinun ei tarvitse käyttää painetta, pidä kahva sormenpäissä ja anna höylän painon liukua ihosi päällä, jolloin saat tarkimman mahdollisen ajon ja tasaisen ihon.

Luonnollinen, vegaani saippua

Pakkauksessa oleva saippua sisältää luonnollisia ainesosia. Vegaani, vastuullisesti käsityönä valmistettu saippua ilman parabeeneja ja palmuöljyä, joka on täynnä eteerisiä öljyjä ja herkkuja iholle. Appelsiinin ja laventelin eteeriset öljyt sekä saviuutteet auttavat luomaan silkkisen sileän ajon, ja rauhoittava Aloe Vera sulkee ihon vähentäen kirvelyä.

Parhaat terät

Naked Shave Kitin mukana toimitetaan 5 terää. Nämä erinomaiset platina-kaksoisreunaterät istuvat tiukasti paikoilleen ja antavat sinulle nautinnollisen ajokokemuksen uudelleen ja uudelleen. Perinteisen uudelleen käytettävän shaverin etuna kertakäyttöhöyliin verrattuna on terän ja rungon välinen rakonen, joka päästää karvat läpi sen sijaan, että ne tarttuisivat teriin, kuten kertakäyttöisessä höylässä.

Pakkaus on valmistettu 100% kierrätetystä pahvista, ja se on myös 100% kierrätettävissä. Laatikon valmistus tapahtuu uusiutuvan energian avulla, mikä vähentää ympäristövaikutuksia.

Pakkauksen merkinnät on leimattu käsin hapottomilla musteilla, ja pakattu Devonissa, Iso-Britanniassa.

Tuotteet on kiinnitetty myyntipakkaukseen kasvipohjaiisella juuttilangalla, joka on kestävää ja kompostoitavaa.

Maailmassa heitetään pois yli 2 miljardia kertakäyttöistä shaveria joka vuosi. Uudelleen käytettävä shaver on helppo tapa vähentää tarpeettoman muovin käyttöä elämässä - saat lisäksi kaupan päälle paljon kertakäyttötuotetta laadukkaamman käyttökokemuksen ja lopputuloksen.

Englantilainen Naked Necessities valmistaa laadukkaita unisex-parhahöyliä/shavereita teräksestä ja puusta. Myös tuotepakkaukset ovat kierrätettyjä ja täysin kierrätettäviä

Mikä tekee tästä paremman valinnan?
Kierrätettävyys
Ei enää tarpeetonta jätettä. Tämän symbolin ansainneet tuotteet voit kierrättää 100%:sesti, tai ne on valmistettu kierrätetystä materiaalista
Käytettävät aineet
Mikäli tuote on valmistettu luonnonmateriaaleista, tai se on täysin kierrätettävä, annamme sille Käytettävät aineet-symbolin
Kestävä valinta
Huippulaadukas tuote, joka pitkän käyttöikänsä ansiosta säästää myös ympäristöä, saa meiltä Kestävä valinta -symbolin