XSulje

ILMAINEN TOIMITUS YLI 49 EURON TILAUKSILLE! (lue lisää)

Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes
Ladataan

MUSTA5101 ASTIAHARJA

5,0 Lue kaikki arviot

Kotimainen musta 5101 astiaharja on valmistettu tehtaan ylijäämämateriaaleista. Tyylikäs, kestävä, pestävä ja kierrätettävä!

7,90 €
9,90 € X
Saatavuus Heti toimitukseen
Tätä tuotetta on varastossa. Se lähetetään yleensä viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Valittu toimitustapa voi vaikuttaa toimitusaikaan.

Klarna
Kerää kaikki ostoksesi yhdelle laskulle osamaksulla.
Maksa osissa alkaen 9,00 €/kk (Lisätietoa)

Kuvaus

Musta5101 astiaharja on tyylikäs ja ekologinen! Runko on valmistettu tehtaan ylijäämämateriaalista, joka on rouhittu uusiokäyttöön. Pehmeä harjas on luonnonmateriaalia.

Harja pitää hyvästä hoidosta. Pese harja välillä astianpesukoneessa, jotta rasvajäämät peseytyvät pois. Kuivata ilmavasti.

Harja on erittäin kestävä ja pitkäikäinen, mutta senkin käyttöikä loppuu joskus. Lähetä harja valmistajalle takaisin ja tehdas valmistaa siitä uusia musta5101-astiaharjoja! OHJE: pakkaa harja haluamaasi kirjekuoreen, lähetä maksikirjeenä (3euron postimerkki) ja lähetä osoitteeseen P-print Oy, PL 21, 21421 Lieto. Musta5101 tuoteperheeseen kuuluu tyylikkäitä ja ekologisia kotimaisia keittiön käyttöesineitä. Valikoimassa on tiskiharja, bambuviskoosi-tiskirätti sekä mustikantuoksuinen käsitiskiaine. Kaikki tuotteet ovat mustia väriltään ja tuovat kivasti särmää moderniin sekä perinteiseen keittiöön.

Musta5101 tuoteperheeseen kuuluu tyylikkäitä ja ekologisia kotimaisia keittiön käyttöesineitä. Valikoimassa on tiskiharja, bambuviskoosi-tiskirätti sekä mustikantuoksuinen käsitiskiaine. Kaikki tuotteet ovat mustia väriltään ja tuovat kivasti särmää moderniin sekä perinteiseen keittiöön.
Mikä tekee tästä paremman valinnan?
Käytettävät aineet
Mikäli tuote on valmistettu luonnonmateriaaleista, tai se on täysin kierrätettävä, annamme sille Käytettävät aineet-symbolin
Vastuullinen tuotanto
Tehtävämme on tietää kuka tuotteesi on valmistanut, missä olosuhteissa se on valmistettu ja mitä aineita valmistuksessa on käytetty. Jos tuotantoprosessi on täysin läpinäkyvä, tai tuotantoa valvoo jokin ulkopuolinen taho, tuote saa meiltä Vastuullinen tuotanto-symbolin
Kestävä valinta
Huippulaadukas tuote, joka pitkän käyttöikänsä ansiosta säästää myös ympäristöä, saa meiltä Kestävä valinta -symbolin
Liittyvät ja suositellut tuotteet
Asiakkaiden arviot

Ladataan arvioita