XSulje

ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 EURON TILAUKSILLE! (lue lisää)

Kampanja: Toimitukset matkahuollon kautta vain 3,49€ loppuvuoden ajan. Posti 3,99€ ja Kotiintoimitus vain 6,90€

KAMPANJAT

Kaikki HOUSE OF RYM tuotteet -35%

Kaikki  varastossa olevat RUG SOLID matot -50%

Kaikki Essent'ial säilytysratkaisut -50%

Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes
Ladataan

Miele SBD 285-2

AllTeQ-lattiasuulake puulattioiden ja mattojen imurointiin pois käännettävän harjasnauhan ansiosta.

78,00 €
Saatavuus 1-3 vkoa
Näkyvä aika on arvio tuotteen toimitusajasta. Valittu toimitustapa voi vaikuttaa toimitusaikaan.
Kuvaus

AllTeQ-lattiasuulake puulattioiden ja mattojen imurointiin pois käännettävän harjasnauhan ansiosta. Metallinen pohjalevy helpottaa ohjaamista matoilla. Leveä imuaukko lattiamattosuuttimen reunoille asti takaa hyvän imurointituloksen. Suuret kumipyörät estävät kovien lattioiden naarmuuntumisen. Leveät lankapoimurit poistavat myös karvat. Taitettava harja mattojen tai kovien lattiapintojen puhdistukseen.

Lattiamattosuulake S500-S858 imureihin varsilukituksella. 

Miele edustaa puhtaimmillaan käsitystämme siitä, kuinka kodinkoneet tulisi valmistaa. Perustamisvuodestaan 1899 lähtien Miele on noudattanut brändilupaustaan, joka on Immer Besser,  ”yhä paremmin”. Se tarkoittaa, että Miele pyrkii tekemään kaiken paremmin kuin muut toimittajat ja kehittämään omaa toimintaansa jatkuvasti. Näin Miele asiakkaat voivat luottaa siihen, että he saavat rahansa vastineeksi parhaat mahdolliset kodinkoneet. Se tekee Mielestä ainutlaatuisen. Miele on ainoa kodinkonevalmistaja, joka varmistaa testauksella tuotteilleen jopa 20-vuotisen teknisen käyttöiän. Yli 90 prosenttia Mielen asiakkaista esim. Saksassa pysyy merkkiuskollisena ja suosittelee Mieleä muille. Miele antaa myös lupauksen tulevasta: Se ei tingi laadusta tai kestävyydestä.

Kaikki Mielen tuotantolaitokset ovat ISO14001 ympäristösertifioituja. Miele valmistaa yli puolet kaikista tuotteissaan käytetyistä komponenteista itse, mikä on toimialalla poikkeuksellisen korkea oman tuotannon osuus. Tämä takaa Mielelle paremmat mahdollisuudet valvoa koko tuotantoprosessin ympäristöystävällisyyttä ja varmistaa tuotteiden korkea laatu. Yritykselle on myös myönnetty Germany's most sustainable big company -palkinto työstään vastuullisemman tuotannon puolesta.

Mikä tekee tästä paremman valinnan?
Vastuullinen tuotanto
Tehtävämme on tietää kuka tuotteesi on valmistanut, missä olosuhteissa se on valmistettu ja mitä aineita valmistuksessa on käytetty. Jos tuotantoprosessi on täysin läpinäkyvä, tai tuotantoa valvoo jokin ulkopuolinen taho, tuote saa meiltä Vastuullinen tuotanto-symbolin
Kestävä valinta
Huippulaadukas tuote, joka pitkän käyttöikänsä ansiosta säästää myös ympäristöä, saa meiltä Kestävä valinta -symbolin
Asiakkaiden arviot

Ladataan arvioita