XSulje

ILMAINEN TOIMITUS YLI 49 EURON TILAUKSILLE! (lue lisää)

29.11. Älä osta mitään päivä. Tästä päivästä lukien ja jatkuen vuoden loppuun saakka, istutamme puun suomalaiseen metsään jokaisesta tilauksesta.

Joulukuun tilauksille laajennettu palautusoikeus. Ei huolta vaikka lahja ei osuisikaan nappiin, joululahjaostoksilla on palautusoikeus loppiaiseen saakka.

Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes
Ladataan

METHOD PUHDISTUSAINE KYLPYHUON. 828ML, EUCALYPTUS MINT, 4522

Kylpyhuoneen puhdistussuihkeen avulla saat häikäisevän puhtaan kylpyhuoneen, eikä sinun tai perheesi tarvitse enää kylpeä kemikaaliliuoksessa.

6,95 €
Saatavuus Heti toimitukseen
Tätä tuotetta on varastossa. Se lähetetään yleensä viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Valittu toimitustapa voi vaikuttaa toimitusaikaan.
Kotiinkuljetus 15,00 €
Ilmainen toimitus info@ecosto.fi

Ilmoitamme sähköpostitse/tekstiviestillä kun tilauksesi on noudettavissa.

">Nouto Seinäjoen varastosta 0,00 €
Tämä tuote on saatavissa myös seuraavissa tuotepaketeissa:
Method Puhdistusainepaketti
Pinnat puhtaaksi ympäristöystävällisesti. Puhdistussuihkepaketti, jossa tarvittavat puhdistusaineet kodin pintojen puhdistamiseen.
Heti toimitukseen
23,00 €
Kuvaus

Kiiltävän puhdasta ilman jynssäystä - käytä voimasi johonkin muuhun. Antaa rasvalle ja lialle kyytiä ilman kemiallisia jäämiä. Taltuta tahrat uudella myrkyttömällä Powergreen-teknologiaan perustuvalla Method- kylpyhuoneen puhdistusaineella. Valmistuksessa on käytetty uusia tehokkaita valmistustapoja ja luonnonperäisiä pinta-aktiivisia aineita, jotka imeytyvät likaan kemiallisen hajottamisen sijaan. Luonnonperäiset aineet hajottavat saippuajäämät ja inhottavat tahrat, eikä sinun tarvitse jynssätä. Kasviperäiset pinta-aktiiviset aineet estävät kerrostumien muodostumista.

Soveltuu mm. kaakeleiden, pesualtaiden, ammeiden, porealtaiden, suihkutilojen, suihkuverhojen, hanojen yms. puhdistamiseen. Suihkuta ja pyyhi liinalla, ei vaadi huuhtelua. Miellyttävän raikas eukalyptus-minttu -tuoksu.

Riittoista ja kätevä 828ml pullo.

Method puhdistustuotteet taistelevat likaa vastaan turvallisesti ja tehokkaasti vahingoittamatta ihmisiä, eläimiä tai planeettaamme. Tuoksuen hyvältä. Iloisin värein. Pullot valmistetaan vanhoista pulloista ja myrkyttömät pesuaineet ovat biohajoavia eikä niitä testata eläinkokein.
Mikä tekee tästä paremman valinnan?
Käytettävät aineet
Mikäli tuote on valmistettu luonnonmateriaaleista, tai se on täysin kierrätettävä, annamme sille Käytettävät aineet-symbolin
Kestävä valinta
Huippulaadukas tuote, joka pitkän käyttöikänsä ansiosta säästää myös ympäristöä, saa meiltä Kestävä valinta -symbolin
Asiakkaiden arviot

Ladataan arvioita

Tekniset tiedot
Tuoteseloste
water (aqua), sodium citrate, ethanol, decyl glucoside, lauryl glucoside, sodium methyl ester sulfonate, lauryl ethoxylate, polyquarternium-95, ethyl levulinate glycerol ketal, fragrance (parfum), methylisothiazolinone, methylchloroisothiazolinone
Tilavuus/paino
828 ml
Tuoksu
Eucalyptus Mint