XSulje

ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 EURON TILAUKSILLE! (lue lisää)

Kampanja: Toimitukset matkahuollon kautta vain 3,49€ loppuvuoden ajan. Posti 3,99€ ja Kotiintoimitus vain 6,90€

TIEDOTE

Varastotyhjennys. Kaikki varastotuotteet -35% koodilla MIINUS35. Koodi voimassa kunnes tavaraa riittää.

Huom. Uusia tuotteita ei varastontyhjennyksen aikana tilata, mikäli tilaat tuotteita yli varastosaldon, nämä perutaan tilaukseltanne automaattisesti.

Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes
Ladataan

METHOD IKKUNANPESUAINE 828ML MINT, 4553

5,0 Lue kaikki arviot

Biohajoava mintuntuoksuinen ikkunanpesuaine. Raidatonta kiiltoa helposti.

6,95 €
Saatavuus Heti toimitukseen
Tätä tuotetta on varastossa. Se lähetetään yleensä viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Valittu toimitustapa voi vaikuttaa toimitusaikaan.
Tämä tuote on saatavissa myös seuraavissa tuotepaketeissa:
Method Puhdistusainepaketti
Pinnat puhtaaksi ympäristöystävällisesti. Puhdistussuihkepaketti, jossa tarvittavat puhdistusaineet kodin pintojen puhdistamiseen.
2-4 vkoa
23,00 €
Kuvaus

Methodin uusi kasvipohjainen Powergreen-teknologia poistaa lian, pölyn ja ärsyttävät sormenjäljet ilman viiruja tai kemikaalien hajua. Valmistuksessa on käytetty uusia tehokkaita valmistustapoja ja luonnonperäisiä pinta-aktiivisia aineita, jotka imeytyvät likaan kemiallisen hajottamisen sijaan. Luonnolliset ainesosat ovat peräisin maissista, kookoksesta ja palmuöljystä.

Kaunis kiilto lasi-, peili-, laatta- sekä graniitti- ja työtasojen pintoihin. Suihkuta ja pyyhi kuivaksi liinalla tai nukkaamattomalla paperilla. Raikas mintun tuoksu.

Riittoista ja kätevä 828ml pullo, joka on valmistettu 100% kierrätetystä muovista.

Method puhdistustuotteet taistelevat likaa vastaan turvallisesti ja tehokkaasti vahingoittamatta ihmisiä, eläimiä tai planeettaamme. Tuoksuen hyvältä. Iloisin värein. Pullot valmistetaan vanhoista pulloista ja myrkyttömät pesuaineet ovat biohajoavia eikä niitä testata eläinkokein.
Mikä tekee tästä paremman valinnan?
Käytettävät aineet
Mikäli tuote on valmistettu luonnonmateriaaleista, tai se on täysin kierrätettävä, annamme sille Käytettävät aineet-symbolin
Kestävä valinta
Huippulaadukas tuote, joka pitkän käyttöikänsä ansiosta säästää myös ympäristöä, saa meiltä Kestävä valinta -symbolin
Asiakkaiden arviot

Ladataan arvioita

Tekniset tiedot
Tuoteseloste
water (aqua), ethanol, potassium citrate, sodium carbonate, colorant, fragrance (parfum), decyl glucoside, caprylyl glucoside
Tilavuus/paino
828 ml
Tuoksu
Minttu