XSulje

ILMAINEN TOIMITUS YLI 49 EURON TILAUKSILLE! (lue lisää)

Alensimme Postin ja Matkahuollon kotiintoimituksen hinnan 6,90 euroon Koronavirus-epidemian ajaksi. Lue lisää tiedotteestamme.

Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes
Ladataan

MEPRA GLAMOUR STONE PAISTINPANNU 28 CM

5,0 Lue kaikki arviot

28cm paistinpannu kestävällä PFOA-vapaalla Eterna-pinnalla. Paista kananmunatkin ilman rasvaa.

89,00 €
Saatavuus 2-4 vkoa
Näkyvä aika on arvio tuotteen toimitusajasta. Valittu toimitustapa voi vaikuttaa toimitusaikaan.
Ilmainen toimitus Nouto lähimmästä Postista 0,00 €
Ilmainen toimitus Nouto valitsemastasi Postin noutopisteestä 0,00 €
Ilmainen toimitus Nouto Postin pakettiautomaatista (SmartPOST) 0,00 €
Ilmainen toimitus Matkahuollon Lähellä-paketti 0,00 €
Ilmainen toimitus Matkahuollon Bussipaketti 0,00 €
Kotiinkuljetus 6,90 €
Tämä tuote on saatavissa myös seuraavissa tuotepaketeissa:
DEBUYER + MEPRA PAISTINPANNUPAKETTI
Parhaat yhdessä! Supersuosittu De Buyer 28cm hiiliteräspannu sekä helppo ja vaivaton Mepra Glamour Stone 28cm pinnoitettu paistinpannu nyt pakettina!
2-4 vkoa
146,00 €
Kuvaus

Erittäin laadukas teräsrunkoinen paistinpannu. Mepran Stone-sarja tarjoaa helppokäyttöisyyttä, huolettomuutta ja kestävyyttä. Siinä on Whitfordin kehittämä huippulaadukas PFOA-vapaa Eterna-pinnoite, joka tarjoaa erinomaiset non-stick ominaisuudet. Rasvattoman paiston kananmunatestissä pinnoite selvisi ongelmitta 350 munan paistosta täysin uuden veroisena, 10 kertaa enemmän kuin seuraava pinnoitettu pannu. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu pannu on myös erittäin kevyt. Toimii luonnollisesti myös induktioliesillä.

Italialaisen Mepran kaikki keitto- ja paistoastiat on kehitetty ympäristöä kunnioittaen. Ne valmistetaan yrityksen omissa tehtaissa Pohjois-Italiassa kierrätetystä, parhaasta 18/10 ruostumattomasta teräksestä. Mepran laatu ja kestävyys on käsite ja siihen luottavat myös monet maailman arvostetuimmista hotelleista kuten Waldorf-Astoria New Yorkissa, useat Hilton, Marriot ja Kempinski hotellit sekä risteilyvarustamot, kuten Royal Caribbean Cruises.
Mikä tekee tästä paremman valinnan?
Vastuullinen tuotanto
Tehtävämme on tietää kuka tuotteesi on valmistanut, missä olosuhteissa se on valmistettu ja mitä aineita valmistuksessa on käytetty. Jos tuotantoprosessi on täysin läpinäkyvä, tai tuotantoa valvoo jokin ulkopuolinen taho, tuote saa meiltä Vastuullinen tuotanto-symbolin
Kestävä valinta
Huippulaadukas tuote, joka pitkän käyttöikänsä ansiosta säästää myös ympäristöä, saa meiltä Kestävä valinta -symbolin
Asiakkaiden arviot

Ladataan arvioita

Tekniset tiedot
Valmistusmaa
Italia
Halkaisija
28 cm