XSulje

ILMAINEN TOIMITUS YLI 49 EURON TILAUKSILLE! (lue lisää)

Huom! Postin 11.11 alkaneen lakon vuoksi, emme voi taata postin pakettien ajantasaista toimitusta. Matkahuollon toimitukset kulkevat normaalisti.

Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes
Ladataan

LunchBots DUO eväsrasia 700ml, pinkki kansi

LunchBots Duo teräsrasia kahdella osastolla, ihanteellinen välipaloille ja lisukkeille. 

Vaihtoehdot
34,50 €
Saatavuus Heti toimitukseen
Tätä tuotetta on varastossa. Se lähetetään yleensä viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Valittu toimitustapa voi vaikuttaa toimitusaikaan.
Kotiinkuljetus 7,50 €
Ilmainen toimitus info@ecosto.fi

Ilmoitamme sähköpostitse/tekstiviestillä kun tilauksesi on noudettavissa.

">Nouto Seinäjoen varastosta 0,00 €
Kuvaus

LunchBots Duo teräsrasioissa on kätevä jakaja, jonka ansiosta ne ovat ihanteellisia välipaloille ja lisukkeille. Kokonaan ruostumattomasta teräksestä valmistettu rasia ja kansi on viimeistelty kiinni napsautettavalla, BPA-vapaalla, värikkäällä muovikuorella. Tällä tavoin vain teräs pääsee kosketuksiin ruokasi kanssa, samalla kun kestävä kannenpäällinen tuo väriä rasiaan. Päällinen pysyy turvallisesti kiinni kannessa ja voidaan pestä astianpesukoneessa paikoilleen kiinnitettynä. Se on myös irrotettavissa ajoittaista syväpuhdistusta varten.

  • Moderni muoto ja kahteen osaan jaettu lokero soveltuu monille erilaisille lounaille.
  • Vain ruostumaton teräs pääsee kosketuksiin ruokasi kanssa. Ei pinnoitteita, ei myrkkyjä.
  • Rasia ja kansi on valmistettu korkealuokkaisesta ruostumattomasta teräksestä, helppo puhdistaa, ja lähes tuhoutumaton.
  • Käytä eväsrasiaa uudelleen ja uudelleen, säästät rahaa ja luontoa.
  • Soveltuu parhaiten kiinteälle ruoalle, sillä kansi ei ole vesitiivis.

LunchBots yrityksen perustaja Jacqueline Linder ei löytänyt markkinoilta laadukkaita kemikaali-vapaita muovittomia ruoan säilytysastioita, joten hän päätti valmistaa niitä itse. LunchBots-tuotteet valmistetaan korkealaatuisesta saumattomasta 18/8 elintarviketeräksestä. Ne eivät sisällä myrkyllisiä aineita, BPA:ta eivätkä Ftalaatteja.

Mikä tekee tästä paremman valinnan?
Kierrätettävyys
Tämä pääosin/täysin teräksestä valmistettu tuote on helppo kierrättää käyttöikänsä päässä, jättämällä se metallinkeräysastiaan.
Käytettävät aineet
Valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joka kestää pitkään ja joka on helppo kierrättää, jos kierrättämiselle ylipäätään tulee ikinä tarvetta.
Vastuullinen tuotanto
Valmistettu vastuullisesti ja reilusti Kiinassa tehtaissa, joita auditoidaan säännöllisesti. Koottu Kaliforniassa.
Kestävä valinta
Erittäin pitkäikäinen tuote, joka korvaa lyhytikäisemmät ja mahdollisesti haitallisia aineita sisältävät muoviset eväsrasiat/astiat.
Asiakkaiden arviot

Ladataan arvioita