XSulje

ILMAINEN TOIMITUS YLI 49 EURON TILAUKSILLE!

(lue lisää)
Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes

Klean Kanteen Insulated Wide Termospullo 355ml, pacific sky

Suosittu tyhjiöeristetty versio mallistosta on nyt entistäkin parempi! Klean Kanteen Insulated Wide kahvitermos tulee nyt uudella Cafe Cap 2.0 -kannella, joka pitää sekä kuumat että kylmät juomat turvallisesti mukissa - vuotamatta. Kuten kaikki Wide pullot (ja toisin kuin useimmat mukaan otettavat mukit) tämä yksinkertainen, elegantti termos on erittäin helppo puhdistaa.

  • Sähkökiillotettu sisäpinta ei sido tai vapauta makuja
  • Vähemmän liikkuvia osia tekee kannesta kestävän ja helpon puhdistaa
  • Erityisen leveä suuaukko tekee täyttämisestä ja puhdistamisesta helppoa
  • Kansi tekee pullosta vuotamattoman take away -mukin yhdellä käännöksellä
  • Kaksikerroksinen tyhjiöeristetty rakenne pitää sisällön lämpimänä 8 tuntia tai kylmänä 24 tuntia
  • tilavuus 355 ml
Vaihtoehdot
kpl
36,95 €
Saatavuus Heti toimitukseen
Tätä tuotetta on varastossa. Se lähetetään yleensä viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Valittu toimitustapa voi vaikuttaa toimitusaikaan.

Klarna
Kerää kaikki ostoksesi yhdelle laskulle osamaksulla.
Maksa osissa alkaen 9,00 €/kk (Lisätietoa)

Mikä tekee tästä paremman valinnan?
Käytettävät aineet
Käytettävä aineet –symbolin saavat tuotteet, joiden valmistuksessa ei ole käytetty lyijyä, elohopeaa, PVC-muoveja tai BFR/CFR-palonestoaineita. Kosmetiikkatuotteissa symbolin saavat tuotteet, jotka on valmistettu sertifioidun luonnonkosmetiikan ohjeistuksen mukaan.
Vastuullinen tuotanto
Ympäristösertifioitu tuotantolaitos.
Kestävä valinta
Kestävä Valinta-symbolin saavat tuotteet, jotka kokemuksemme mukaan ovat rakenteeltaan pitkäikäisiä, pidentävät jonkin toisen tuotteen käyttöikää, edistävät energiansäästöä tai säästävät luontoa.
Kierrätettävyys
Yli 90% tuotteesta voidaan kierrättää elinkaaren lopussa.

Klean Kanteen on amerikkalainen perheyritys, joka toi vuonna 2004  markkinoille ensimmäisen teräksisen BPA-vapaan juomapullon, koska se halusi tarjota myrkyttömän vaihtoehdon muovipulloille. Klean Kanteen valmistaa vastuullisesti korkealaatuisia teräksisiä juomapulloja, mukeja ja ruoan säilytysastioita ja tekee omalta osaltaan kaikkensa vähentääkseen kertakäyttöjätteen määrää. Klean Kanteen on sertifioitu B Corporation -yritys. B Corps -yritykset toimivat tiukkojen eettisten ja ekologisten standardien mukaisesti ja sitoutuvat toiminnassaan läpinäkyvyyteen.