XSulje

ILMAINEN TOIMITUS YLI 49 EURON TILAUKSILLE! (lue lisää)

Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes
Ladataan

Klean Kanteen Insulated Wide Termospullo 355ml, pacific sky

4,0 Lue kaikki arviot

Klean Kanteen Wide kahvitermos tulee nyt uudella Cafe Cap 2.0 -kannella, joka pitää sekä kuumat että kylmät juomat turvallisesti mukissa.

Vaihtoehdot
36,95 €
Saatavuus Heti toimitukseen
Tätä tuotetta on varastossa. Se lähetetään yleensä viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Valittu toimitustapa voi vaikuttaa toimitusaikaan.
Kuvaus

Suosittu tyhjiöeristetty  mallisto on nyt entistäkin parempi! Klean Kanteen Insulated Wide kahvitermos Cafe Cap 2.0 -kannella, joka pitää sekä kuumat että kylmät juomat turvallisesti mukissa - vuotamatta. Kuten kaikki Wide pullot (ja toisin kuin useimmat mukaan otettavat mukit) tämä yksinkertainen, elegantti termos on erittäin helppo puhdistaa.

  • Sähkökiillotettu sisäpinta ei sido tai vapauta makuja
  • Vähemmän liikkuvia osia tekee kannesta kestävän ja helpon puhdistaa
  • Erityisen leveä suuaukko tekee täyttämisestä ja puhdistamisesta helppoa
  • Kansi tekee pullosta vuotamattoman take away -mukin yhdellä käännöksellä
  • Kaksikerroksinen tyhjiöeristetty rakenne pitää sisällön lämpimänä 8 tuntia tai kylmänä 24 tuntia
  • tilavuus 355 ml

Klean Kanteen on amerikkalainen perheyritys, joka toi vuonna 2004  markkinoille ensimmäisen teräksisen BPA-vapaan juomapullon, koska se halusi tarjota myrkyttömän vaihtoehdon muovipulloille. Klean Kanteen valmistaa vastuullisesti korkealaatuisia teräksisiä juomapulloja, mukeja ja ruoan säilytysastioita ja tekee omalta osaltaan kaikkensa vähentääkseen kertakäyttöjätteen määrää. Klean Kanteen on sertifioitu B Corporation -yritys. B Corps -yritykset toimivat tiukkojen eettisten ja ekologisten standardien mukaisesti ja sitoutuvat toiminnassaan läpinäkyvyyteen.

Mikä tekee tästä paremman valinnan?
Kierrätettävyys
Ei enää tarpeetonta jätettä. Tämän symbolin ansainneet tuotteet voit kierrättää 100%:sesti, tai ne on valmistettu kierrätetystä materiaalista
Käytettävät aineet
Mikäli tuote on valmistettu luonnonmateriaaleista, tai se on täysin kierrätettävä, annamme sille Käytettävät aineet-symbolin
Vastuullinen tuotanto
Valmistettu vastuullisesti Kiinassa korkeita laatuvaatimuksia noudattaen tehtaissa, jotka on ympäristösertifioitu ja joita auditoidaan säännöllisesti.
Kestävä valinta
Tämä tuote on pitkäikäinen korvike kertakäyttöisille pahvi- ja muovituotteille.