XSulje

ILMAINEN TOIMITUS YLI 49 EURON TILAUKSILLE! (lue lisää)

Alensimme Postin ja Matkahuollon kotiintoimituksen hinnan 6,90 euroon Koronavirus-epidemian ajaksi. Lue lisää tiedotteestamme.

Lue tiedotteemme Koronavirus-epidemian aiheuttamista vaikutuksista verkkokaupan toimintaan.

Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes
Ladataan

Klean Kanteen Reflect juomapullo (Unibody Bamboo Cap) 800ml, harjattu teräs

Klean Kanteen Reflect juomapullo on valmistettu kestävästi tuotetusta bambusta, silikonista ja ruostumattomasta teräksestä.

Vaihtoehdot
38,90 €
Saatavuus Heti toimitukseen
Tätä tuotetta on varastossa. Se lähetetään yleensä viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Valittu toimitustapa voi vaikuttaa toimitusaikaan.
Kuvaus

Yksinkertaisuudessaan kaunis ja tarkoituksenmukaisesti suunniteltu Klean Kanteen Reflect juomapullo on valmistettu kestävästi tuotetusta bambusta, silikonista ja ruostumattomasta teräksestä. Pullo on kokonaisuudessaan terästä ja bambu-teräskorkissa on silikoninen tiiviste, joka takaa tiiviyden.

  • Teräs, silikoni ja kestävästi tuotettu bambu -rakenne
  • Sähkökiillotettu sisäpinta ei sido tai vapauta makuja
  • Suuri 44m suuaukko, helppo täyttää ja kaataa
  • Ei sisällä maalia tai muovia
  • Laser-kaiverrettu logo
  • BPA-vapaa
  • tilavuus 800 ml

Klean Kanteen on amerikkalainen perheyritys, joka toi vuonna 2004  markkinoille ensimmäisen teräksisen BPA-vapaan juomapullon, koska se halusi tarjota myrkyttömän vaihtoehdon muovipulloille. Klean Kanteen valmistaa vastuullisesti korkealaatuisia teräksisiä juomapulloja, mukeja ja ruoan säilytysastioita ja tekee omalta osaltaan kaikkensa vähentääkseen kertakäyttöjätteen määrää. Klean Kanteen on sertifioitu B Corporation -yritys. B Corps -yritykset toimivat tiukkojen eettisten ja ekologisten standardien mukaisesti ja sitoutuvat toiminnassaan läpinäkyvyyteen.

Mikä tekee tästä paremman valinnan?
Kierrätettävyys
Ei enää tarpeetonta jätettä. Tämän symbolin ansainneet tuotteet voit kierrättää 100%:sesti, tai ne on valmistettu kierrätetystä materiaalista
Käytettävät aineet
Mikäli tuote on valmistettu luonnonmateriaaleista, tai se on täysin kierrätettävä, annamme sille Käytettävät aineet-symbolin
Vastuullinen tuotanto
Valmistettu vastuullisesti Kiinassa korkeita laatuvaatimuksia noudattaen tehtaissa, jotka on ympäristösertifioitu ja joita auditoidaan säännöllisesti.
Kestävä valinta
Tämä tuote on pitkäikäinen korvike kertakäyttöisille pahvi- ja muovituotteille.