XSulje

ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 EURON TILAUKSILLE! (lue lisää)

Postin ja matkahuollon pakettitoimitukset 5,90 € ja kontaktiton kotiintoimitus 9,90 €

BLACK FRIDAY JA VARASTON TYHJENNYS!

Koko varasto tyhjätään. Kaikki varastotuotteet -50% koodilla MUSTAPERJANTAI. Koodi voimassa marraskuun loppuun.

Huom. Uusia tuotteita ei varastontyhjennyksen aikana tilata, mikäli tilaat tuotteita yli varastosaldon, nämä perutaan tilaukseltanne automaattisesti.

Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes
Ladataan

Klean Kanteen Kid Kanteen tuttipullon tutti (0-6kk), kirkas

Klean Kanteen Kid Kanteen tuttipulloissa on laadukas silikonitutti, jonka kanta on yli 5 cm leveä ja paksuus vaihtelee aidon tuntuman saavuttamiseksi.

11,90 €
Saatavuus Heti toimitukseen
Tätä tuotetta on varastossa. Se lähetetään yleensä viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Valittu toimitustapa voi vaikuttaa toimitusaikaan.
Kuvaus

Klean Kanteen Kid Kanteen tuttipulloissa on laadukas silikonitutti, jonka kanta on halkaisijaltaan yli 5 cm ja paksuus vaihtelee mahdollisimman aidon tuntuman saavuttamiseksi. Vauvan imiessä tuttia se joustaa ja mukautuu, matkien tapaa jolla ihmisen rinta muotoutuu imetettäessä, varmistaen tutin oikeanlaisen asettumisen suuhun, sekä edistäen oikeanlaista suun kehittymistä ja terveitä hampaita. Tutissa on myös kaksoisilmanvaihtojärjestelmä, joka on suunniteltu niin että vauvasi nielee nestettä, ei ilmaa, helpottaen koliikin oireita ja edistäen hyvää ruoansulatusta. Myydään 2 kappaleen pakkauksessa. 

  • Leveä kanta ja tutin muoto edistävät oikeanlaista kiinnittymistä
  • Tutin virtausnopeus sallii rennon ruokinnan luonnolliseen tahtiin
  • Tutti on valmistettu pehmeästä ja taipuisasta silikonista
  • Kaksoisilmanvaihtojärjestelmä vähentää koliikin oireita
  • Tutti edistää suun kehitystä ja hampaiden terveyttä
  • Suositusikä 0-6 kk (slow flow)
  • Astianpesukoneen kestävä
  • 2 kpl pakkaus

Klean Kanteen on amerikkalainen perheyritys, joka toi vuonna 2004  markkinoille ensimmäisen teräksisen BPA-vapaan juomapullon, koska se halusi tarjota myrkyttömän vaihtoehdon muovipulloille. Klean Kanteen valmistaa vastuullisesti korkealaatuisia teräksisiä juomapulloja, mukeja ja ruoan säilytysastioita ja tekee omalta osaltaan kaikkensa vähentääkseen kertakäyttöjätteen määrää. Klean Kanteen on sertifioitu B Corporation -yritys. B Corps -yritykset toimivat tiukkojen eettisten ja ekologisten standardien mukaisesti ja sitoutuvat toiminnassaan läpinäkyvyyteen.

Mikä tekee tästä paremman valinnan?
Vastuullinen tuotanto
Valmistettu vastuullisesti Kiinassa korkeita laatuvaatimuksia noudattaen tehtaissa, jotka on ympäristösertifioitu ja joita auditoidaan säännöllisesti.
Kestävä valinta
Tämä tuote on pitkäikäinen korvike kertakäyttöisille pahvi- ja muovituotteille.
Asiakkaiden arviot

Ladataan arvioita