XSulje

ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 EURON TILAUKSILLE! (lue lisää)

Noutopistetoimitukset aina edullisesti Postilla ja Matkahuollolla vain 3,99€ tai Kotiintoimitus 6,90€

Netherton Foundry tehdastilaus lähtee perjantaiaamuna, korona on pidentänyt toimitusaikoja huomattavasti. Viimeinen tilauspäivä 5.11. jouluksi toimitettaville tilauksille!
Näytä kaikki Netherton Foundry -tuotteet.

Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes
Ladataan

Klean Kanteen Classic (w/Sport Cap) Juomapullo 532ml, sierra sunset

4,7 Lue kaikki arviot

Klean Kanteenin Classic juomapulloon mahtuu tarpeeksi pitämään sinut nesteytettynä, mutta pienen kokonsa ansiosta se myös sujahtaa helposti laukkuun.

Vaihtoehdot
21,90 €
Saatavuus Heti toimitukseen
Tätä tuotetta on varastossa. Se lähetetään yleensä viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Valittu toimitustapa voi vaikuttaa toimitusaikaan.
Kuvaus

Suuntaamassa salille? Klean Kanteenin Classic 532 ml juomapulloon mahtuu tarpeeksi juotavaa pitämään sinut nesteytettynä, mutta pienen kokonsa ansiosta se sujahtaa helposti myös treenikassiin, reppuun tai käsilaukkuun. Uusi silikoninokalla varustettu korkki tarjoaa 25% paremman virtauksen ilman turhia visertäviä ääniä.

  • Korkealaatuisista materiaaleista valmistettu, turvallinen ja kestävä
  • Suuri täyttöaukko helppoon täyttämiseen ja kaatamiseen
  • Sähkökiillotettu sisäpinta ei sido tai vapauta makuja
  • Kannettava, uudelleen käytettävä ja kierrätettävä
  • BPA-vapaa ruostumaton teräs

Klean Kanteen on amerikkalainen perheyritys, joka toi vuonna 2004  markkinoille ensimmäisen teräksisen BPA-vapaan juomapullon, koska se halusi tarjota myrkyttömän vaihtoehdon muovipulloille. Klean Kanteen valmistaa vastuullisesti korkealaatuisia teräksisiä juomapulloja, mukeja ja ruoan säilytysastioita ja tekee omalta osaltaan kaikkensa vähentääkseen kertakäyttöjätteen määrää. Klean Kanteen on sertifioitu B Corporation -yritys. B Corps -yritykset toimivat tiukkojen eettisten ja ekologisten standardien mukaisesti ja sitoutuvat toiminnassaan läpinäkyvyyteen.

Mikä tekee tästä paremman valinnan?
Kierrätettävyys
Ei enää tarpeetonta jätettä. Tämän symbolin ansainneet tuotteet voit kierrättää 100%:sesti, tai ne on valmistettu kierrätetystä materiaalista
Käytettävät aineet
Mikäli tuote on valmistettu luonnonmateriaaleista, tai se on täysin kierrätettävä, annamme sille Käytettävät aineet-symbolin
Vastuullinen tuotanto
Valmistettu vastuullisesti Kiinassa korkeita laatuvaatimuksia noudattaen tehtaissa, jotka on ympäristösertifioitu ja joita auditoidaan säännöllisesti.
Kestävä valinta
Tämä tuote on pitkäikäinen korvike kertakäyttöisille pahvi- ja muovituotteille.