XSulje

ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 EURON TILAUKSILLE! (lue lisää)

Kampanja: Toimitukset matkahuollon kautta vain 3,49€ loppuvuoden ajan. Posti 3,99€ ja Kotiintoimitus vain 6,90€

KAMPANJAT

Kaikki HOUSE OF RYM tuotteet -35%

Kaikki  varastossa olevat RUG SOLID matot -50%

Kaikki Essent'ial säilytysratkaisut -50%

Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes
Ladataan

KENWOOD CHEF SENSE XL YLEISKONE KVL6030T

Chef Sense XL-yleiskone tehokkaalla moottorilla ja monilla lisälaitteilla. Mukana tehosekoitin ja lihamylly.

799,00 €
Saatavuus Väliaikaisesti loppu
Tämä tuote on tällä hetkellä loppu varastostamme. Ole hyvä ja ota meihin yhteys saatavuuden varmistamiseksi.
Kuvaus

Chef Sense XL-yleiskone tehokkaalla moottorilla ja monilla lisälaitteilla. Mukana tehosekoitin ja lihamylly.

Perheen ja ystävien yllättäminen kotitekoisilla leivonnaisilla ja muilla herkuilla on helpompaa kuin kuvittelet. Uusi palkittu Kenwood Chef Sense yleiskone on suunniteltu ja muotoiltu uudella tavalla, jotta lopputulos keittiössäsi olisi loistava - joka kerralla.

Uudessa Chef Sense XL yleiskoneessa on 6,7 litran ruostumaton teräskulho jossa on mitta-asteikko. Voit siis kaataa ainekset suoraan kulhoon ja tarkistaa määrät asteikosta. Kaikki koneen osat, kulhon kahvoista roiskesuojan suurempaan syöttöaukkoon, on suunniteltu entistä vaivattomammiksi ja helppokäyttöisemmiksi.

Chef Sense XL yleiskoneessa on 3 erityistä sekoitustyökalua eri keittiötarpeisiin:

  • Ainutlaatuinen K-vatkain ulottuu kulhon reunoille asti ja sekoittaa täydellisesti erilaiset kuiva-aineet tai vaikka murskaa keksit juustokakkupohjaa varten.
  • Pallovispilä on muotoilu sekoittamaan seoksen joukkoon ilmaa ja se sopii erityisesti kermavaahdon, marengin tai sokerikakkutaikinan valmistamiseen.
  • Taikinakoukku on suunniteltu helpottamaan leipätaikinan vaivaamista ja se sopii kaikille taikinoille ja pizzapohjille.

Laajenna Chef Sense XL yleiskoneesi toimintamahdollisuuksia entisestään laajalla lisälaitevalikoimalla. Valmista kotitekoista pastaa, purista tuoreet hedelmämehut ja jauha liha kotonasi - kaikki samalla koneella.

1200 W moottori toimii tasaisesti ja varmasti - sekä portaattomasti - hiljaisilta kierroksilta nopeaan toimintaan. Se säätää kierrokset automaattisesti tarvittavan väännön mukaan. Yhden kosketuksen avausmekanismi helpottaa kulhon käyttöä nostamalla yleiskoneen yläosan auki.

Englantilainen Kenwood on valmistanut turvallisia tuotteita ruoanvalmistukseen jo yli 60 vuoden ajan. Tuotantolaitoksilla on sekä ISO14001 ympäristösertifiointi, että OHSAS18001 Työterveys- ja työturvallisuusjohtamisen sertifiointi. Erityisen tunnettu Kenwood on yleiskoneistaan, jotka on valmistettu kestämään vuosikymmenien ajan. Kaikki kenwood-tuotteiden muoviosat, jotka ovat kosketuksissa elintarvikkeiden kanssa, ovat BPA-vapaita.
Mikä tekee tästä paremman valinnan?
Vastuullinen tuotanto
Tehtävämme on tietää kuka tuotteesi on valmistanut, missä olosuhteissa se on valmistettu ja mitä aineita valmistuksessa on käytetty. Jos tuotantoprosessi on täysin läpinäkyvä, tai tuotantoa valvoo jokin ulkopuolinen taho, tuote saa meiltä Vastuullinen tuotanto-symbolin
Kestävä valinta
Huippulaadukas tuote, joka pitkän käyttöikänsä ansiosta säästää myös ympäristöä, saa meiltä Kestävä valinta -symbolin
Asiakkaiden arviot

Ladataan arvioita