XSulje

ILMAINEN TOIMITUS YLI 49 EURON TILAUKSILLE! (lue lisää)

Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes
Ladataan

HOUSE OF RYM JUST MY CUP OF TEA, SPRINKLE SPRINKLE 1027

House of Rym Just my cup of kahvi/tee kuppi. Useita väri/kuosivaihtoehtoja.

Vaihtoehdot
9,90 €
17,00 € X
Saatavuus Heti toimitukseen
Tätä tuotetta on varastossa. Se lähetetään yleensä viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Valittu toimitustapa voi vaikuttaa toimitusaikaan.

Klarna
Kerää kaikki ostoksesi yhdelle laskulle osamaksulla.
Maksa osissa alkaen 9,00 €/kk (Lisätietoa)

Kuvaus

House of Rym Just my cup of kahvi/teekuppi. Useita väri/kuosivaihtoehtoja.  

Yhdistele House of Rymin kuppeihin ja aluslautasiin ihan niinkuin itse haluat ja luo hauskoja ja trendikkäitä kattauksia tai hanki vain yksi kuppi omaksi kahvikupiksi ilostuttamaan aamujesi kahvihetkiä. Myös loistava lahjaidea, pakattu valmiiseen kivaan pahvipakkaukseen, joka on valmistettu kierrätetystä kartongista. 

  • Suunnittelijat: Elisabeth Dunker, Cecilia Pettersson, Anna Backlund
  • 100% ranskalaista posliinia, astianpesukoneenkestävä
  • Koko: 22 cl
  • Pakattu ekologiseen pahviseen lahjapakkaukseen. Valmistusmaa Tunisia

Ruotsalais-Tunisialaisen House of Rymin tuotteet valmistetaan Tunisiassa vanhan käsityöperinteen ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Tuotteissa yhdistyy kaunis ruotsalainen suunnittelu ja vanhat käsityöperinteet. Posliini on korkealaatuista ranskalaista posliinia, oliivipuu saadaan vastuullisesti tuotetuilta viljelmiltä ja puu hyödynnetään vasta kun se ei enää tuota hedelmää, tuotteissa käytetään ainoastaan luonnon väriaineita ja käytettävät pakkaukset on valmistettu kierrätysmateriaalista. Tuloksena leikkisä ja helposti yhdisteltävä tuotesarja! 

Mikä tekee tästä paremman valinnan?
Vastuullinen tuotanto
Tehtävämme on tietää kuka tuotteesi on valmistanut, missä olosuhteissa se on valmistettu ja mitä aineita valmistuksessa on käytetty. Jos tuotantoprosessi on täysin läpinäkyvä, tai tuotantoa valvoo jokin ulkopuolinen taho, tuote saa meiltä Vastuullinen tuotanto-symbolin
Kestävä valinta
Huippulaadukas tuote, joka pitkän käyttöikänsä ansiosta säästää myös ympäristöä, saa meiltä Kestävä valinta -symbolin
Asiakkaiden arviot

Ladataan arvioita

Tekniset tiedot
Valmistusmaa
Tunisia