XSulje

ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 EURON TILAUKSILLE! (lue lisää)

Kampanja: Toimitukset matkahuollon kautta vain 3,49€ loppuvuoden ajan. Posti 3,99€ ja Kotiintoimitus vain 6,90€

TIEDOTE

Varastotyhjennys. Kaikki varastotuotteet -35% koodilla MIINUS35. Koodi voimassa kunnes tavaraa riittää.

Huom. Uusia tuotteita ei varastontyhjennyksen aikana tilata, mikäli tilaat tuotteita yli varastosaldon, nämä perutaan tilaukseltanne automaattisesti.

Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes
Ladataan

GUPPYFRIEND PESUPUSSI mikrokuitujen suodatuksella

Pesupussi, joka suodattaa synteettisistä vaatekuiduista pesun yhteydessä irtoavat mikromuovihiukkaset ja estää niiden pääsyn ympäristöön

27,95 €
Saatavuus Heti toimitukseen
Tätä tuotetta on varastossa. Se lähetetään yleensä viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Valittu toimitustapa voi vaikuttaa toimitusaikaan.
Kuvaus

Vähennä mikromuovin pääsemistä ympäristöön Guppyfriendin avulla. 

Lukemattomia pieniä mikromuovihiukkasia irtoaa synteettisistä vaatekuiduista jokaisen pesun yhteydessä. Ne kulkevat pesukoneen läpi viemäriin ja sitä kautta luontoon. Guppyfriend pesupussi sekä suojelee tekstiilejäsi, että vähentää merkittävästi tekstiileistä irtoavien mikrokuitujen päätymistä vesistöihin ja luontoon. Sen patentoitu suodatusjärjestelmä perustuu 15 micronin (1mm = 1,000 micronia) kokoiseen rei'itykseen, joka estää mikromuovihiukkasten läpäisyn. Suodatusjärjestelmän tuloksena Guppyfriend ottaa talteen aina yli 90%, useimmiten 100% mikromuovihiukkaista, jotka muutoin huuhtoutuisivat viemäriin.

Käyttö:

 • Laita synteettiset pestävät tekstiilit Guppyfriend pussiin. Täytä maksimissaan n. 50% pussin tilavuudesta. Pese samanväriset tekstiilit yhdessä
 • Sulje Guppyfriend pussi ja käynnistä ohjelma normaalisti
 • Ota tekstiilit pussista pesun päätyttyä
 • Tyhjennä pussiin jääneet mikrokuidut pussista ja hävitä ne energiajakeessa. Puhdista myös pussin saumat mikrokuidusta

Voit myös laittaa puhdasta puuvillaa ja villaa sisältäviä vaatteita pussiin. Luonnonmateriaaleista peräisin olevat tekstiilit menettävät myös kuituja. Pussi vähentää kuitujen rikkoutumista ja suojaa näin vaatteita ja vähentää kulumista. Siten voit nauttia vaatteistasi kauemmin - Guppyfriend pesupussin toinen kestävä etu

Materiaali 100% nailonia. Koko 50×74 cm

Huomioitavia asioita Guppyfriendin käyttöön liittyen:

 • Älä laita pussia kuivausrumpuun
 • Älä huuhtele pussia juoksevan veden alla
 • Pese samanväriset vaatteet yhdessä
 • Mikä tahansa terävä voi vahingoittaa pussin materiaalia
 • Älä silitä pussia silitysraudalla (rypistynyt pinta ei ole ongelma)
 • Käytä vain nestemäisiä pesuaineita
 • Älä kuivata pussia auringossa
 • Poista tekstiileistä karkea lika ja eläinten karvat ennen pesua

Guppyfriend pesupussi suojaa ja siten pidentää tekstiilien elinikää. Vähemmän kuituja rikkoutuu ja pussista itsestään ei irtoa kuituja. 
Kuidut, jotka rikkoutuvat pesun aikana, otetaan talteen pussiin ja ne voidaan helposti poistaa energiajakeeseen viemärin sijasta.
Guppyfriendin pesupussi auttaa mukauttamaan pyykinpesurutiineja sekä muistuttaa meitä kestävien ja mikromuovia sisältämättömien tekstiilien hankkimisesta.

Guppyfriend-pesupussi on valmistettu nailonista ja voidaan kierrättää samankaltaisten materiaalien kanssa ryhmissä (PA 6.6). Vetoketju tulee irrottaa ennen kierrätystä ja kierrättää metallijätteen mukana.

Elinkaaren lopussa pussin voi halutessaan myös postittaa valmistajalle - he käyttävät materiaalit uusien pussien valmistamiseen:

STOP! MICRO WASTE

Ackerstraße 113

40233 Düsseldorf

Germany

Mikä tekee tästä paremman valinnan?
Vastuullinen tuotanto
Tehtävämme on tietää kuka tuotteesi on valmistanut, missä olosuhteissa se on valmistettu ja mitä aineita valmistuksessa on käytetty. Jos tuotantoprosessi on täysin läpinäkyvä, tai tuotantoa valvoo jokin ulkopuolinen taho, tuote saa meiltä Vastuullinen tuotanto-symbolin
Kestävä valinta
Huippulaadukas tuote, joka pitkän käyttöikänsä ansiosta säästää myös ympäristöä, saa meiltä Kestävä valinta -symbolin
Asiakkaiden arviot

Ladataan arvioita