XSulje

ILMAINEN TOIMITUS YLI 49 EURON TILAUKSILLE! (lue lisää)

Alensimme Postin ja Matkahuollon kotiintoimituksen hinnan 6,90 euroon Koronavirus-epidemian ajaksi. Lue lisää tiedotteestamme.

Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes
Ladataan

Garmin zumo 396LMT-S MP-navigaattori

Kestävä Euroopan kartoilla ja 4,3" kosketusnäytöllä varustettu moottoripyörä-navigaattori, jossa paljon kehittyneitä ominaisuuksia. Myös autokäyttöön

419,00 €
Saatavuus Väliaikaisesti loppu
Tämä tuote on tällä hetkellä loppu varastostamme. Ole hyvä ja ota meihin yhteys saatavuuden varmistamiseksi.
Ilmainen toimitus Nouto lähimmästä Postista 0,00 €
Ilmainen toimitus Nouto valitsemastasi Postin noutopisteestä 0,00 €
Ilmainen toimitus Nouto Postin pakettiautomaatista (SmartPOST) 0,00 €
Ilmainen toimitus Matkahuollon Lähellä-paketti 0,00 €
Ilmainen toimitus Matkahuollon Bussipaketti 0,00 €
Kotiinkuljetus 6,90 €
Kuvaus

Tee jokaisesta reitistä seikkailu ystävien kanssa. zūmo396 on kestävä Euroopan kartoilla ja 4.3 tuuman näytöllä varustettu GPS-moottoripyöränavigaattori, joka opastaa halutessasi pitkin mutkaisia, mielenkiintoisia reittejä. Laitteessa on langaton GPX-tiedostojen jako ryhmässä ajavien kesken ja yhteysominaisuudet Smartphone Link -sovelluksen avulla. Wi-Fi -yhteyden välityksellä karttapäivitykset onnistuvat helposti, ja Bluetooth -yhteydellä zūmonnäytöltä voi hallita puhelimesta tulevaa musiikkia. Muita toimintoja ovat mm. reaaliaikaiset liikenne-ja säätiedot, reaaliaikainen seuranta, hands-free-puhelut, älykkäät ilmoitukset puhelimesta, hälytykset kuljettajalle.

GARMIN ADVENTUROUS ROUTING
MUSIIKKI JA MEDIA
HÄLYTYKSET KULJETTAJALLE
ÄLYKKÄÄT ILMOITUKSET
GPX-TIEDOSTOJEN JAKO
LIVETRACK
KESTÄVÄSTI MUOTOILTU: Kestävä, käsinekäyttöön sopiva ja kirkkaassa auringonpaisteessakin helppolukuinen 4.3 tuuman näyttö; kestää polttoaineroiskeita, UV-säteilyä ja ankaria sääolosuhteita6.
MAKSUTTOMAT LIVE-PALVELUT: Maksuttomat live -palvelut, kuten liikennetiedot, nopeusvalvontakamerat, säätiedot, jne., ovat käytettävissä silloin, kun laite on pariliitetty Smartphone Link -sovelluksen kautta.
WI-FI -PÄIVITYKSET: Wi-Fi -yhteyden avulla karttojen, kohdepisteiden ja ohjelmistojen päivitys on helppoa ilman tietokonetta.
MUSIIKKI JA MEDIA: Kuljettaja voi hallita vaivattomasti puhelimen musiikkia ja soittolistoja zūmo GPS-moottopyörä-navigaattorin näytöltä.
RYHMÄSSÄ AJO: Suunnittele, jaa ja seuraa reaaliaikaisesti (Live Track) reissuja yhdessä ystävien kanssa; GPX-tiedostojen jako mobiililaitteesta zūmoon on helppoa.
TAPAHTUMA-ILMOITUKSET: zūmo lähettää automaattisesti tekstiviestin esiasetetulle yhteyshenkilölle, jos tien päällä sattuu jotain.
TRIPADVISOR®: Tarkista reitin varrella tai määränpään lähellä sijaitsevien kohdepisteiden (POI) saamat arviot.
GARMIN ADVENTUROUS ROUTING: Asettamalla laitteen välttämään pääteitä löydät reittejä, jotka kulkevat pitkin mutkaisia ja mäkisiä pikkuteitä.
HÄLYTYKSET KULJETTAJALLE: Varoittaa tiukoista mutkista, tasoristeyksistä, nopeusvalvontakameroista, jne.
ÄLYKKÄÄT ILMOITUKSET: Käyttäjä voi vastaanottaa mukautettuja älykkäitä ilmoituksia, kuten tekstiviestit ja sovellusilmoitukset, suoraan zūmon näytölle.
HANDS-FREE -PUHELUT: Bluetooth hands-free-puhelut sekä opastus Bluetooth®-yhteensopiviin kuulokkeisiin tai kypärään3.
DYNAAMISET TANKKAUSPYSÄHDYKSET: Ehdottaa tankkauspysähdyksiä polttoainetankin oletetun tilavuuden perusteella.
SMARTPHONE LINK-SOVELLUS: Kun lataat mobiililaitteeseen maksuttoman sovelluksen ja pariliität laitteen zūmoon, saat käyttöösi mm. reaaliaikaisia toimintoja.

AUTOASENNUSSARJA: Mukana autoasennussarja autokäyttöä varten

Garmin valmistaa luotettavia, navigointia hyödyntäviä laitteita työhön ja vapaa-aikaan. Yritys omistaa itse kaikki tuotantolaitoksensa, mikä takaa luotettavan tavan valvoa niin tuotanto-olosuhteita kuin tuotteiden teknistä laatua. Tuotantolaitoksilla on myös ISO14001 ympäristösertifiointi.

Mikä tekee tästä paremman valinnan?
Vastuullinen tuotanto
Tehtävämme on tietää kuka tuotteesi on valmistanut, missä olosuhteissa se on valmistettu ja mitä aineita valmistuksessa on käytetty. Jos tuotantoprosessi on täysin läpinäkyvä, tai tuotantoa valvoo jokin ulkopuolinen taho, tuote saa meiltä Vastuullinen tuotanto-symbolin
Asiakkaiden arviot

Ladataan arvioita

Tekniset tiedot
Takuu (kk)
24